SimasheR Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 selam toystory2 ve 8mile filmlerini indirdim ama altyazılarnı bulamadım elinizde varsa veya link biliyorsanız verebilirmisiniz?[signature][hline]recep tayyib bizi disko'ya götür www.simasher.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 www.divxaltyazi.com üyelik gerektiriyor fakat her türlü aradığım filmi bulmuştum.[signature][hline]Eski nickim,bilene... Gelroth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Arama yapmayı denersen çok daha hızlı bulursun istediğini. Bu yanlızca birisi.[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. TheCoder, 05 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: sen gel bana freeze verme sana resci önünde serverı kuyruğa sokayım... Who is that ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 www.divxplanet.net www.altyazi.org www.turkaltyazi.cjb.net www.divxstation.net soze gerek yok icraaaaaat gerek !!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Cidden hiç araştırma yapmamışsın bide aradığın filmler o kadar piyasaki yane her altyazı sitesinde bulunur. Not:"streamon" bide link olarak verseydin daha güzel olucaktı ama neyse :)[signature][hline]Gilthoniel A Elbereth! A Elbereth Gilthoniel o menel palan-diriel le nallon si di'nguruthos! A tiro nin,Fanuilos! Arian Elwing [Bu mesaj kawa tarafından 12 Haziran 2004 14:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimasheR Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 said: streamon, 12 Haziran 2004 13:32 tarihinde demiş ki: www.divxplanet.net www.altyazi.org www.turkaltyazi.cjb.net www.divxstation.net soze gerek yok icraaaaaat gerek !!!! Süper Linkler vermişsin :) teşekür ederim. diğerlerine bakmama bile gerek kalmadı:) eheh sağol[signature][hline]recep tayyib bizi disko'ya götür www.simasher.com.tr.tc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar