Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 gitarlı olanı ama bende 74 euro 1 ayı geçti pre order yapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 2.link 170 kaat ediyor yaf. takarlar kesin onu gümrükte :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 fistan öm atıcaktım kutun dolu o yuzden burdan sorayım. nası gonderdin aleti garantiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 mediamarkt'dan almıştım, verdim geri oraya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Kaede said: Abov çok iyi fırsat. İkisini alıp newyorktan buraya postalasa kaça gelir acep değermi. Van Halen büyük ihtimal anamızı ağlatır çalmaya çalışırken usps ile sorun olmadan ucuza yollayabilir. onceki sayfada sorulan soru, AI'a karsi battle olayi sanirim bi tek GH3 te vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 gümrük sınırı 100 euro, yani 170TL sınırın içerisinde kalıyor. peki shopto türkiyeye yolluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Orijinal ps3 oyunlarını nereden alıyorsunuz gibi bir konuda çok adı geçiyordu shopto; en beğenilen, en memnun kalınan yer olarak. Türkiye'ye de yolluyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 ben 1 kere sipariş verdim. yarın falan 2. siparişimide vericem. pazartesi istemiştim. saat 5 gibi postaya verildi oyunlar. perşembe elime geçti. gayet memnun kaldım ben. daha sonraki butun oyunlarımıda ordan almayı dusunuorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 shopto ve playasia süper. Weekly specialları falan iyi takip et. PA da mesela 20% indirim vardı visa ya deli gibi saldırdık biz. İkiside türkiyeye gönderiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Fistan said: Kaede said: Ah ulan param olsa gh5 preoderlardım. Şarkı listesi çok başarılı 5 in ben pre orderladım. van halen gelcek mi? shopto.net ten pre order vermiştim dur bi bakayım ne olmus. van halen kampanyasına katılamıyoruz ne yazık ki öyle =/.. gamestop, amazon, walmart, bestbuy, toysrus, gamecrazy, ghstore, costco ve target.com sitelerinden US içi bir sipariş verdiğinde geçerli oluyor.. pre-order zamanı geçti artık zaten.. US içinde herhangi bir shoptan bile alınsa oluyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 şimdi baktım benim pre order ne durumda diye yanında world tour hediyeymiş shopto nette gh5 ile beraber euhe. pre order verdiğimde yoktu öle bişey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2009 vokal sorunumu devrimsel bir yontem ile cozdum beginner a alip vantilatorun onune koydum mikrofonu %100 cekiyor vantilator masallah unkapanina goturucem yarin vantilatoru, nazli sobam haber salmis diye kaset yapicaz kendisine :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 bir dk.. 33,75 pound shipping ücreti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 gitar veya band bundle setler öyle 34 pound shipping biniyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 hmm pardon.. tek oyun sandım bir an.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2009 33pound shipping görünce bende iptal ettim . amerikadan bi arkadaşa getirticem ama gh 5 davulu daha satışta değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 sendit.com abi. 130 liraya(55pound) gh5 gitar bundle + world tour oyunu siperişi verdim az önce. shipping ücretsiz ama 0.99pound gibi bişi kesti delivery diyerek onu anlamadım. hayırlı olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Bariz yalan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 valla yalan değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 biraz geç gelecek ama farketmez benim için zaten haftada 1-2 kez oynamaya vaktim oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 e hemen atladim ben 70 pound dedi üzdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 abow süpermiş saldırın of ps2 imiş o ps3 70 gayme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2009 yarin filan gorursu ndelivery kac oluyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 ZUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA spyro ile online denedik hep calamam iyi oyniyamam filan der pisligine hot for teacher actim bir basladik ADAM EXPERT GIRDI TAKIR TAKIR caliyor patpatpat cenem dustu yere salyalarla bakiyorum EHHHHHHHHUUUUUUUU EHUUUUUUUUUUU diye %100 cakicak birda sarki ortasinda mesaj geldi bundan dedim YUHHH hem calip birde artisligine yandan mesajmi attiriyor kardesine filan yok artik %100 caldi hot for teacheri expertte sonra mesaja baktim "abi loadingde takildim ben giremiyorum" yazmis AHAHAHAHAAHAHAHA offf rahatladim ehuehue superdi ama adam gitar god olmus diyordum yoksa ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2009 offf hahahaha ah be çaktırmayasaydım ama bilmiyordum işte lol bi de sen hot for teacher'ı seçince "eyvah naptın viktor" dedim sesli sesli.. oyun açılınca zorluğu mediuma düşürecektim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar