Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

guitar hero acil soru

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kaede said:

Abov çok iyi fırsat. İkisini alıp newyorktan buraya postalasa kaça gelir acep değermi. Van Halen büyük ihtimal anamızı ağlatır çalmaya çalışırken

usps ile sorun olmadan ucuza yollayabilir.
onceki sayfada sorulan soru, AI'a karsi battle olayi sanirim bi tek GH3 te vardi.
Mesaj tarihi:
ben 1 kere sipariş verdim. yarın falan 2. siparişimide vericem. pazartesi istemiştim. saat 5 gibi postaya verildi oyunlar. perşembe elime geçti. gayet memnun kaldım ben. daha sonraki butun oyunlarımıda ordan almayı dusunuorm.
Mesaj tarihi:
shopto ve playasia süper. Weekly specialları falan iyi takip et. PA da mesela 20% indirim vardı visa ya deli gibi saldırdık biz. İkiside türkiyeye gönderiyor
Mesaj tarihi:
Fistan said:

Kaede said:

Ah ulan param olsa gh5 preoderlardım. Şarkı listesi çok başarılı 5 in

ben pre orderladım.
van halen gelcek mi?
shopto.net ten pre order vermiştim dur bi bakayım ne olmus.

van halen kampanyasına katılamıyoruz ne yazık ki öyle =/..

gamestop, amazon, walmart, bestbuy, toysrus, gamecrazy, ghstore, costco ve target.com sitelerinden US içi bir sipariş verdiğinde geçerli oluyor..

pre-order zamanı geçti artık zaten.. US içinde herhangi bir shoptan bile alınsa oluyor..
Mesaj tarihi:
vokal sorunumu devrimsel bir yontem ile cozdum

beginner a alip vantilatorun onune koydum mikrofonu %100 cekiyor vantilator masallah

unkapanina goturucem yarin vantilatoru, nazli sobam haber salmis diye kaset yapicaz kendisine :D
Mesaj tarihi:
sendit.com abi.
130 liraya(55pound) gh5 gitar bundle + world tour oyunu siperişi verdim az önce.
shipping ücretsiz ama 0.99pound gibi bişi kesti delivery diyerek onu anlamadım.
hayırlı olsun :)
Mesaj tarihi:
ZUAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

spyro ile online denedik hep calamam iyi oyniyamam filan der pisligine hot for teacher actim

bir basladik ADAM EXPERT GIRDI

TAKIR TAKIR caliyor patpatpat cenem dustu yere salyalarla bakiyorum EHHHHHHHHUUUUUUUU EHUUUUUUUUUUU diye %100 cakicak birda sarki ortasinda mesaj geldi bundan dedim YUHHH hem calip birde artisligine yandan mesajmi attiriyor kardesine filan yok artik

%100 caldi hot for teacheri expertte

sonra mesaja baktim

"abi loadingde takildim ben giremiyorum" yazmis

AHAHAHAHAAHAHAHA

offf rahatladim ehuehue

superdi ama adam gitar god olmus diyordum yoksa ahahah
Mesaj tarihi:
offf hahahaha

ah be çaktırmayasaydım ama bilmiyordum işte lol

bi de sen hot for teacher'ı seçince "eyvah naptın viktor" dedim sesli sesli.. oyun açılınca zorluğu mediuma düşürecektim :D
  • Yeni Oluştur...