SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 TTnet Allah belanı versin tamam mı? yaklaşık 2 aydır kotamı öğrenemiyorum, geçen ay 57 lira fatura ödedim bu yüzden. ya lanet site yavaş, ya hiç girmiyor, ya da sisteme girip kota sorgula deyince null diye bi hata veriyor. Eliniz ayağınız dolansın inşallah, prostat olursunuz hepiniz tez zamanda inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Bişeyimi etkilemese de öğrenememe durumuna kıl olmaktayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 seagle ne tarafta oturuyon sen bursanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 gemlik dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ben kestelde oturuyorum rezil ötesiydi. 1 ağustostan beri yokum bakalım hala aynı halde mi.. yol falan yapım çalışmaları yüzünden bıdı bıdı ediolar telefonda arayınca 4440375i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 olm ne yolu ya. Bursada yapılan tek çalışma bi dürdane yolunda asfaltlama, bi de görükle tarafında metro inşaatı. E millet de öküz değil ya kabloyu görüyor insanlar planda projede. Kablo gün yüzüne çıkınca oksijen alıp bağlantı mı yavaşlıyor nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 haziran 7.393.842.923 (6,886 GB) download e yuh ebesinin şeyi, ne film indiririm ne oyun, ne program. Paticikle erepublikle kota mı dolar lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=dzLnQ8UnjQQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riddler Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 488 gb have more? prove me=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2010 nerden öüreniyoruz kotayı ya ttnetin siteden girdim şifreyi falan göstermedi kota Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar