Arnaviscaa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 .. Acil kredi ihtiyacından dolayı Eclipse de kredi satın almak istiyorum. 1 milyon kredilik lot lar halinde karşılığı banka hesabınıza yatırılıcaktır.. iletisim:ingame veya pm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Abi bıraktın diye bi duyum almıştım, tekrar başladım sanırım...[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
satilikJEDI Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2004 al benim accountu keyfine bak:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooMKaiseR Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Arna olsa hll olsun sana da biliosun ben oyunda gayrimenkul zenginiydim coronette havuzlu 35 villa 2 alisveris merkezi yaptim hala satamadim. Yarisini da Çulsuz wookiler kiraladi ne para veriolar nede cikartabiliyorum. En sonunda Colonelligimizi kullanip evlerine 2 ekip ST gondericam o olucak...hehe gel jump to lightspeed gelll.... Neyse dondugumde satmak uzre uber bi kac lootu saklamistim allahtan umarim evler ucmaz da geldigimde satariz :)[signature][hline]The KresanT Science Blaster LVL 14 City of Heroes Justice Server Msar Kariudo Of Eclipse Galaxy Colonel Of The Imperial Troops On Dantooine Co-Founder Of TURK Clan Loyal Protector Of Hi'lal City Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnaviscaa Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Yokmu satan ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 avatürk swg forumlarında satan biri var [Bu mesaj jagd tarafından 12 Haziran 2004 16:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dani_Charedtes Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Eclips te para ve acc satıyorum ilgilenirsen ..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MaxPlanck Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 dostum, sen uçmuşsun :P[signature][hline]Assassin of Palpatine Sentinel of Clan Loyal Protector of Hi'lal City Official Nightsister Slayer Kutadgu of Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar