kaisersoze Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Bu arada ben yeniyimde birbirinize para item falan gonderebiliyomuşsunuz heralde . hani diyorum şöyle zengin babalar bizede yardım edermi pls :) acc name : kaisersoze1 ve kaisersoze Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Para yollamamız bu oyundan senin alabileceğin en az zevki almana yol açmaktan başka hiçbir işe yaramaz... o yüzden lütfen bizden eşya isteme :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 isteyen alsın para item, herkes farklı şeylerden zevk alır. zaten oyun ömrü çok az olan tekrardan ibaret bi oyunu böyle kural olmayan şeylerle limitlemeniz az olan oyun süresini daha da zevksiz hale götürmekten öteye gitmez.[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0 :::son mesajlar:::bilgisayar oyunları:::arama::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Arcane güzel konuşmuşsun da şimdi ben karpuza katılıyomusun katılmıyomusun anlamadım :)[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 demek istiyorum ki benim değil item isteyenlerin karpuza katılıp katılmadığı önemli.[signature][hline]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.1 [b][son mesajlar|bilgisayar oyunları|arama] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 o zaman şöyle diyim ben item yollamıycam... öyle yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar