Faran Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 arkadaşlar ben yeni kayıt yıllardan beri ilk üyeliğim ara vermiştim nete ama 2 seneden fazla ayrı kalamadım :) hadi ii olmasını dilerim!!! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Hoşgeldin tekrar. Sana link vermeye gerek yok, gezdin herhalde zaten, gezmediysen de gez bir an önce =P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Hoş geldin, iki yılda çok şey değişti ama nefr üşengeçlik yapmış :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Seni yeniden aramızda görmekten çok memnunuz Faran. (:[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble! Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 aramısa hoşgeldin faran.[hline]if you wants a baby, please jump on a lady!? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.