Faran Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 arkadaşlar ben yeni kayıt yıllardan beri ilk üyeliğim ara vermiştim nete ama 2 seneden fazla ayrı kalamadım :) hadi ii olmasını dilerim!!! Alıntıla
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Hoşgeldin tekrar. Sana link vermeye gerek yok, gezdin herhalde zaten, gezmediysen de gez bir an önce =P Alıntıla
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Hoş geldin, iki yılda çok şey değişti ama nefr üşengeçlik yapmış :p[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon Alıntıla
Giovanni Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 6, 2003 Seni yeniden aramızda görmekten çok memnunuz Faran. (:[hline]Listen to my magical song.Your brain will tremble! Alıntıla
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 7, 2003 aramısa hoşgeldin faran.[hline]if you wants a baby, please jump on a lady!? Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.