Thornwald Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Topak kirliliği için özür diliyorum, çok kısa birşey sormam lazım. Şimdi ben yeni kayıt yaptırıcam, fakat harç hangi bankaya/hesaba yatırılıcak bilmiyorum zira hiçbir bilgi de bulamadım. İstanbul Üni için yardım edebilecek arkadaşlar varsa çok sevinirim. Teşekkür ediyorum efenim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Garanti bankasına alalım sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Hesap numarası felam yok mu yoksa direk İstanbul Üni mi diyoruz? Cahilliğime ver toprağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 İstanbul üniversitesi harç yatırıcam diyceksin. Birde öğrenci numarası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Ee daha kayıt yaptırmadık, ne öğrenci numarası? =) Kayıttan sonra mı yapıyoruz nedir anlamadımki adasdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 sen ver herhangi bi numara. ssk olur, telefon olur, tc kimlik olur, farketmez. bi numarası olsun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 tc kimlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thornwald Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Okeyto, çok teşekkür ediyorum o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Hayır öğrenci numarası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 hayır kimlik numarası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Peki şöyle diyip noktayı koyıyım. Garanti bankasına öğrenci numaranı vermeden harç yatıramassın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ilk harç yatırmada tc kimlik numarasını kullanırsın çünkü kayıt yaptırmadan bi öğrenci numaran olamaz kayıt yaptırabilmek için de harcı yatırman gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Evet böyle yanlış bir düşünce de var. Öğrenci işlerini ara. Öğrenci numaran olmadan garantiye gitme... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 e o zaman gitmeyi versin, öğrenci numarası yok cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Başka bankalarda tckimlik istendiği doğrudur. Duymuştum çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 istanbul üniversitesi dediler geldim. öncelikle öğrenci numarası olmadan harç yatıramazsın boci doğru söylüyor. garanti bankasından yatırman lazım. sadece istanbul üniversitesi demen ve öğrenci numaranı söylemen yeter. da harç yatırma falan 7eylülde başlıyor. sen öğrenci işlerini bi arayıp sorsana öğreni numaranın kesinleşmiş olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Yeni kayıt yaptırıcaklar 7 Eylülden önce başvursunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Kayıt yenileyecekler 7 eylülden sonrada yatırabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 sitede yazıyor evet. Üniversitemize yeni kayıt yapacak öğrencilerimizin kesin kayıt işlemleri devam ettiğinden, kayıt yenileme ve ders seçimi yapacak öğrencilerimizin işlemleri 7 Eylül 2009 tarihinden itibaren yapılacaktır bu sene okul erken başlıyor yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 ekimden önce açmazdı sezonu var bu işte bi iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 kültür şehri seçildi ya istanbul 2010. üniv denince bizim okul akla geldiği için kapısı falan kültür programının içindeymiş falan o yüzden erken açıp-kapatcaklarmış diye arkadaşım söyledi bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 inşallah avcılar da bu kültür şeysine dahildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 yıllık plan açıklandı okul sitesinde,bak ne zaman açıldığına. anlarsın dahil mi değil mi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 spark, iu de mi okuyordun sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 hee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar