knight_of_rose Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 bende basladim level 5 oldum:) ilk gunsonucu= statics level 5 26 fame 2270 marks todays gains +35 guts +15 wits +12 charm +14 attack +15 defend +39 skils +15 quests Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 gayet iyi... ilk günden level 5 olmak baya baya iyi yani... keep up the good work! :)[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 simdi siteyi incelerken gordum mandrake yeyince questler geri geliyomus madem oyle mandrake yiyerekten kolayca level 15-20 olunmazmi?olunursa kim veriyodu su sisledigimiz fierylere 1500 mandrake bende var 2 tane char adi "ironhawk3":) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 alma sakın mandrake kimseden... oyunun zevki kalmıyor... eğer oyunun uzun sürmesini ve olabildiğine zevkli olmasını istiyorsan herhangi bir yardım alma kimseden...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 zaten item transferi için castle a girmen lazım... castle a girmek için de 5000 dolara castle permit alman + 6. level olman lazım... o yüzden zaten daha item yollayamazsın kimseye[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 hmm oyle diyosan oyle olsun:)ben ole threadleri gorunce trade gozuyle bakmistim olaya:) bu arada adamimi en pahali suitte yatirttim su 200 dolaröi ne olan iyimi yapmisim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 başlarda ben yerde yatırıyodum... suite iyidir ama yani... hem suitte yatırabilirsin ama başlarda paraya ihtiyacın olcak...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knight_of_rose Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 bide bu questler falan gunun belli saatindemi refresh oluyo yoksa ciktiktan 24 saat sonami? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 günün belli saatlerinde... saat 10 gibi falan oluyodu yanlış hatırlamıyosam... benim zamanımda 6 da oluyodu sabah ama artık biraz geçe aldılar...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: karpuz, 05 Haziran 2004 03:40 tarihinde demiş ki: 5000 dolar para birimi dolarmıydı bu oyunda ? :)[signature][hline]eclipse:eive ikeste ------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2004 ya ne fark eder :) 5000 marks olsun sorun değil...[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2004 mark da deil artık euroya geçtiler =)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 euheuheuehuehuhe *yarılır* Run Away!For your life... *tıklar*[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar