verte Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Malum 5 eylül de sınav bütünleme sınavları var... Ve ben tam olarak 5 dersten bütünleme sınavına gireceğim, bitek genel mat ve temel bilgi teknolojilerini geçmişim. Diğer dersler hakkında hiçbir bilgim yok sadece sallıyarak ara sınav notlarımı yüksek tuttum şanslıyım o konuda geneli 44 - 57 arasına değişiyor. bir hafta kalmışken bu dersleri de vermeye karar verdim.Bildiğiniz bir kaynak varmı internetten ulaşabileceğim , tamamen özet olan ? bende bi tane kitap var almıştım çalışırım diye 750 sayfa :P biraz gözümü korkuttu. herneyse şimdiden tşkrler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 ben gitmediğim için tüm derslerden kaldım hepsine giricem yani ara sınavlarda gram çalışmadım buna da çalışmicam geçebildiğimi geçerim artık uğraşamam hiç sdklf ama bu eski çıkmış sorulara benzer çıkıyomuş diye duymuştum onlara bak istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 kitap olarak da özet kitaplar vardı arkadaşım çalışıyodu onda görmüştüm yararlı oluyor falan derdi böyle bölümlere göre ayrılan kitaplar mesela "dış ticaret 2.sınıf" kitabı falan. murat yayınları mı ne öyle ünlü aöfe yönelik yayın yapan yerlerde bulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 net uzernden de anadolu uninin açık öğretim için öğrenme portalından yararlanabilirsn. kitaplar pdf halinde mevcut ve bol bol da soru çözme imkanı var. buyrun link sağ ustten oturum açıp yardırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar