dooman Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Birkaç ay önce bakiyordum bir iki arkadasim kaydolmustu resimlerini koymustu güzel ortam var diye. Geçen gün arkadasim bir girdi benim bilgisayardan tam bir online k.rhane olmus valla. Hatta bazilari daha da zavallilasarak Çakir, polat, istanbul masali, kurtlar vadisi diye accountlar açip milleti toplamis. Daha da traji-komigi bizim argoda krolar hakkinda kullandigimiz apaçi sözünü yine account adi olarak almislar ve milleti friend ediyorlar. Bizim okulun friend'lerine baktim nerde concon nerde piyasa tipler hepsi dolusmus gerçi en yakin arkadaslarim da var ama konusulmayacak tipler girmis cogunlukla. Valla düsülen duruma aciyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 heryer böyle oluyor maalesef nerde çokluk orada bokluk:)[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 piyasa mekanı olmus euhae[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 evet artık hemen www.meqan.com'a geçmenin zamanı geldi..[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 ---->>> Internet[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Because you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will. VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar