Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 almanya alıcak gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 turnuva hakkında kara cahilim mazur görün, türkiye var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 türkiyede bayan ligi varmi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 varsa da benim haberim yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 bağğyanlar futbol ligi var bizde de, ama süper lig takımlarından bildiğim kadarıyla sadece trabzonspor'un bayan futbol takımı var. geçen sene şampiyon olmuşlardı, bu sene de şampiyonlar ligi'nde eleme grubu (değişik bir statüsü var) oynadılar ve elendiler. çok fazla ben de bilmiyorum. burdan bazı bilgilere haberlere falan da ulaşabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar