Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 BUNU YAPMAMALIYDIN DOSTUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 emreeeğğ :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 abow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 DeadSkinMask said: bugün gittim vesikalık çektirdim. 36 tane de çoğalttım. ama gel görki bu saatlerde aldığım habere göre okul sakallı bıyıklı fotoyu kabul etmeyebilirmiş. istanbul üniversitesi :? olsun yav arkasını imzalar dağıtırsın (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 SeaGle said: Abi al bu benim kartım, resmim. İzah edilecek bi yeri bile yok, müdür biraz insan evladı olsaydı da sadece kafatı çekmeseydi keşke. Bu arada sabah ilk kayıt olan bendim, uyku mahmurluğuyla çekildim, tuvalate de gidemedim saç baş düzeltmeye, sakallar da kesik, saçlar zaten nasıl o şekle girdiyse, çenemi de sıkmışım yanaklar çökmüş falan. 3 kişiyi öldürüp gelip foto çektirmişim gibi. oha üniveristeden istifa ederdim bu kartla dolaşcağıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 4 sene aynı kalyor bu bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 uludağ pek kullanmıyormuş hatta hiç kartı ahaha da dilekçe verip değiştirticem asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2009 İki kulak da gözükecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2009 yok lan kabul edildi sorun olmadı sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar