MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Askerlik ile ilgili konuyu görünce aklıma geliverdi. Şube başkanlığından aldığım durum belgesine göre kasım 31'de yoklama zamanım varmış. Ben önümüzdeki yıl öss girip açıköğretim yerleşmeyi planlıyorum. Şu anda ise bir üniversitede öğrenci olarak görünüyorum ve kayıt yenilemeden okuldan ayrılmayı düşünüyorum. Aynı zamanda devlet memurluğuna yeni atandım ve eylül 15'te göreve başlayacağım. Merak ettiğim nokta önümüzdeki yıl açıköğretim okuyacağımı sebep göstersem askerlik durumum tecil edilir mi yada ileriki vaziyet ne olur sağlıklı bir bilgiye ihtiyacım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 şimdiki üniversitenden ogrenci belgesi alıp askerliğe koştur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Peki şimdiki üniversitemden öğrenci belgesi almam için o güzelim harç bedelini yatırmam gerekiyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 gerekmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bi bakıma hile yapacaksın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar