Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 arkadaşlar kütahya merkezde ev kiraları nasıldır?oralarda oturan,bi fikri olan varsa,aydınlatabilirse sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 kütahyada kız arkadaşım okuyor.. 4 senedir su yolu gibi gider gelirim. Merkezde ev kiraları 400-600 arası değişir. Yeni yapılan binalar hariç tabi.. orta halli öğrenciye verilen evlerden bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 kızsan bizim arkadasın yanına yerleştirim seni:D fiyatlar arkadasın dediği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 yok , erkeğim =P 400 lira iyi aslında bi kişi daha olursa,sonuçta yurtta kalsam da cebimden benzer bi para çıkıcak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 geçmiş olsun kütahya (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 yurt 200-300 arasında değişir. ev daha mantıklı ama "adam" bulmak zor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 merkezde ev kiraları arkadaşın dediği gibi 400-600 arası yüzsüz ev sahipleri bu fiyatı isterken sana sundukları bu evlerin %90 ında it bağlasan durmaz (öğrenci milleti değilmi hepsi o..ç yaklaşımı vardır bu yüzden bina yamulsa bile nassa öğrenciye kiralanmaycahmı mantığıyla hiç bi tadilat yapılmaz o evlere) yeni yapılan evlerin hepsi kombi olduğu için ve de yeni bina olduğu için kışın ev ısınmıyor yerler adeta piranha oluyor yakıtı baya tuzlu oluyor aynı zamanda öğrenciye kiraya vermiyorlar (anca bi büyüğün gelecek benim oğlum/kızım tek yaşar ben sık sık kontrole gelirim bizden temiz kiracı yoktur diyecek.bu durum hem fiyatı aşağı çekmede hem kiralamada yardımcı olur) diyeceğimin özü şu ki seçenekleriniz: 1) 3 arkadaş merkezde kişi başı 200 ytl yi gözden çıkarıp orta halli merkezi sistemi olan sıcacık bir evde yaşayabilirsiniz 2) 3 arkadaş merkezde yeni binaya çıkıp kişi başı 300 ytl gideri olan kaymak gibin temiz bi eve çıkabilirsiniz (ama yerler ısırır demedi demeyin kışın bu masraf kişi başı 350tlye ulaşabilirde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EharD Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Fistan said: geçmiş olsun kütahya (td) İlk başlarda kasar ama sonradan güzel gelmeye başlar kütahya... Ben bile gide gele özler oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 evi tuttuktan sonra haberimiz olsun,ıslatırız döşemeleri falan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Fistan said: geçmiş olsun kütahya (td) güzel sanatlar animasyon bölümünü kazanmışım da gider miyim belli değil,henüz istanbulda marmara ve mimar sinan'ın sınavlar devam ediyo. bakalım son çare olarak cebe koydum işte kütahyayı , hiç bi yer tutmazsa gidicem =P o yüzden bi ön araştırma yapayım dedim ^^ bu arada doğru diyosun quuq :D aslında illa ev şart değil böyle özel yurt filan da olur,hani adam gibi interneti olsun,oda sadece bana ait olsun,ne bilim tv'mi pcmi xboxımı bokumu püsürümü götürebliyim =P war mıdır ki öyle bi yurt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 gsf animasyonda bi arkadaşım var3. senesi. eskişehirli. her sene sınava giriyo kutahyadan kurtulmak için baska yerlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quuq Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 özel yurtlar var ama pahalıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Fistan said: gsf animasyonda bi arkadaşım var3. senesi. eskişehirli. her sene sınava giriyo kutahyadan kurtulmak için baska yerlere. kerem yahu bahtı kara dostum 6. yedek yazık oldu adama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ahuasdfs hadi ya o kadar kötü mü :D 1-2 gün kaldım da merkez bana güzel gibi gelmişti, ne bilim belki kalabalıktandır,kışın filan nası olur bilemem tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 enee animasyon mu ahahah geçmiş olsun hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sana süper hoca tavsiyeleri verirdim ama yakında atacaklar okuldan iyisimi bian önce mezun olup okuldan kurtulmak @fistan keremi görürsen ona "Günay Returned" der misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 derim ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 animasyon bölümü mü çok kötü yoksa genel olarak okul mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwertyu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Lyvanna_Dolores said: enee animasyon mu ahahah geçmiş olsun hakkaten atom fiziğindemi okuyon lan kendin amına çaktımının sucuğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 haasuhdafsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 hadi adam mal da sen niye gülüyosun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 dumurun etkisiyle güldüm ben,bi de bunu yazmak için acc alması komik geldi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qwertyu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 sanane lan güler güler tırişka pasif kambur özcan biti seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 osman sen misin lan :D (antalyalı osman) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 yukardaki soruma cvp bekliyorum bu arada. seramik bölümünü de kazanmışım,sadece animasyonu çok kötü seramiği iyidir diosanız oraya yapabilirim kayıt (hani kütahya=seramik falan =P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar