Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kütahyada ev kiraları

Anubisath

Öne çıkan mesajlar

merkezde ev kiraları arkadaşın dediği gibi
400-600 arası yüzsüz ev sahipleri bu fiyatı isterken sana sundukları bu evlerin %90 ında it bağlasan durmaz (öğrenci milleti değilmi hepsi o..ç yaklaşımı vardır bu yüzden bina yamulsa bile nassa öğrenciye kiralanmaycahmı mantığıyla hiç bi tadilat yapılmaz o evlere)
yeni yapılan evlerin hepsi kombi olduğu için ve de yeni bina olduğu için kışın ev ısınmıyor yerler adeta piranha oluyor yakıtı baya tuzlu oluyor aynı zamanda öğrenciye kiraya vermiyorlar (anca bi büyüğün gelecek benim oğlum/kızım tek yaşar ben sık sık kontrole gelirim bizden temiz kiracı yoktur diyecek.bu durum hem fiyatı aşağı çekmede hem kiralamada yardımcı olur)
diyeceğimin özü şu ki
seçenekleriniz:
1) 3 arkadaş merkezde kişi başı 200 ytl yi gözden çıkarıp orta halli merkezi sistemi olan sıcacık bir evde yaşayabilirsiniz
2) 3 arkadaş merkezde yeni binaya çıkıp kişi başı 300 ytl gideri olan kaymak gibin temiz bi eve çıkabilirsiniz (ama yerler ısırır demedi demeyin kışın bu masraf kişi başı 350tlye ulaşabilirde)
Sosyal ağlarda paylaş

Fistan said:

geçmiş olsun
kütahya (td)

güzel sanatlar animasyon bölümünü kazanmışım da gider miyim belli değil,henüz istanbulda marmara ve mimar sinan'ın sınavlar devam ediyo. bakalım son çare olarak cebe koydum işte kütahyayı , hiç bi yer tutmazsa gidicem =P o yüzden bi ön araştırma yapayım dedim ^^

bu arada doğru diyosun quuq :D aslında illa ev şart değil böyle özel yurt filan da olur,hani adam gibi interneti olsun,oda sadece bana ait olsun,ne bilim tv'mi pcmi xboxımı bokumu püsürümü götürebliyim =P war mıdır ki öyle bi yurt
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...