greewoch Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 İzmir'de yada Kıbrıs'da kaliteli baskı yapan/bilen yer var mıdır? 5-6 kadar alıcam, böyle 2 yıkamayla rengi solmamalı falan. yardım plxx :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 http://www.studyoumit.com/ buyrun..Kemeraltı tarafında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 su bazlı baskıcı bulcan o halde hemen solmasın şimdi gidicen başka yerlere 3 yıkamda gidicek can fotokopi bile basıyor tşörte baskı ortalık dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 işler kalabalık biraz. sezon hazırlığı yapıyorum. o yüzden kemeraltına yönlendirelim biz seni. dikkat edeceğin tek şey sıvama baskı değil, nefes alan baskı yaptırmak olsun. Sıvama baskı iğrenç bişey zaten elinde gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greewoch Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Dartanian; stüdyoümit güzel fakat orası sadece satıyor sanırım, benim götürdüğüm resimleri de basarlar mı ? edit: nefes alabilen baskı teknolojisi iyidir deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 yaparmı yaparlar ama sonra o resimleri beğenirlerse seriye bile geçer orası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Dijital Baskı, T-Shirt, Gothic, Rock, Funny, Hiphop, Baskıcı, Baskı, Atölye, İmalathane, İzmir, Stüdyo Ümit. googleda aratınca böyle çıkmıştı haklısın basmıyo olabilir istiyosan telefonu var sitede sor.Bİlmiyorum açıkçası ben hep aldım ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
greewoch Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 yapmışken 1-2 de wow tişörtü yaptırayım dedim, Hatta bulanı (başlıktakini) eu/frostmane serverında golda boğarım :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 egs yada carefourda vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 şu patide tshirte baskı topicleri burdan en yakın baskıcıya yol olur açıcam bi baskıcı parayı kırıcam pati sayesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 gençler gevurda görüp heves ediyo işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Bak şimdi. Talatpaşa caddesi var Alsancak'ta, bilir misin? Bilmezsen şöyle diyim, kıbrıs şehitleri caddesinin kökü sayılır bu cadde, yani sevinçin baktığı cadde. Heh işte o caddenin alsancağa giriş tarafından hemen sonra solda var bi tane. Otbüsle gelip geçerken görüyorum, bilmem tanımam etmem. Sonra aynı caddede ileri doğru gidiyosun. Sağda bitane dükkan var, yaklaşık olarak gözlükçünün önündeki durakın karşısı gibi bişey oluyor. Böyle zemin seviyesinin biraz altında bi dükkan. Heh bak orası iyidir her türlü şeyi yaptırabilirsin. Fiyatlar da kazık değil, ekonomik değil. Bişey diyemem o konuda neticede alsancak =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar