sinad Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Facebookta keşfettiğim süper oyun. Havayolu şirketi kuruyorsunuz.Oyun çok dinamik. Önce şirket isminizi belirliyorsunuz daha sonra uçak alıyorsunuz rotanızı belirledikten sonra uçmaya başlıyorsunuz. Rotanız için reklamlar veriyorsunuz. Borsada havayolu şirketlerine yatırım yapıyorsunuz. Şirketinizin değerini arttırmaya çalışıyorsunuz. Tycoon oyunlarının hastasıysanız çok zevkli gelecektir.Şimdiden uçuşlarımın bitişi için alarm kurdum =) http://apps.facebook.com/airline_manager/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 flash zannedip girdim de web-based çıktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 uçak sıkıcı bi olay ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bög falan oldum birde demo normal olarak oynamak için para vermek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 demo falan degil ya, gayet oynaniyo bende dun basladim, havaciligi sevdigim icin sardi ama simdilik cok basit gozukuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Bayaa bi sardı oyunun başında olmama rağmen, güzele benziyor valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 facebook oyunlarinin %90inda oldugu gibi birlik olup birbirimize guc katamiyomuyuz bu oyunda ya. hala dandik atr72 ucagimla tek rota calisiyorum, gonul a319 istiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 atr 42 mi ne var bende 2 tane, biri Venice-Palma de Mallorca biri de Budapest-Oslo arası, kazanıyorum da güzekl güzel. Bi uçak daha alacak paraya ulaşayım o zaman pek iyi olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sphere Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Bendede 2 tane atr-42 var. Bu şekilde para mı kazanılır , hızlı bir yolu yokmu bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 edit : çaktım köfteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 guzelmiş yaw :D bide sanırım hemen uçurmamak gerekiyo biletlerin satılması için? advertisement yaptım 3 gunluk tvde+gazetede onu bekliyimmi yoksa ucuriyimmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 yok yok ucuruyorsun sanırsam hemde aynı 2leme dustum sonra start flıght yaptım uctular gayet :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2009 evet bi alakası yokmus beklemeyle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 güzel oyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 ben de başladım, yalnız sizin dediğinizden değil de 530$ olan uçaktan alcam 1 sefer daha yapmayı bekliyorum (: daha az yakıyor fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 iniş saatine göre saat kurdum demiş bir arkadaş, o an başlamamaya karar verdim, insancıl oynamıyorum bu tarz oyunları, direk hayatım endeksleniyor malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2009 iyi herşeyi facebooktan mı oynıcaz. yeter la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 eneeee, ben ettim siz etmeyin dedim negzel benzin fiyatları değişkenmiş sonra dün 900$ dan almıştım yakıtı bugün 3000$ olmuş ama ne yazık ki 30.000lbs aldıktan sonra farkettim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 20.000 lbs aldıktan sonra farketım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 hehe bende 45.000 lbs alıyodum sabah sonra 270.000 fiyat gosterdi noluyoz lan diyip 10.000 aldım. şimdi 600$ olmuş yakıt fiyatı fulledim ben depoyu :D ucuzken fullemek lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 çok iyi bişey ya bu aslında. ben zekilik ediyorum diye 8 saatlik Toronto - Innsbruck rotasını seçtim, hani bir sefer için 300k $ dan fazla geldi ama 8 SAAT !? reset mi atsam napsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 oha hisse senedi olayı da varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 oyuna reset atarsaniz 500.000$ ve 5 milyon dolarlik b 737 ile basliyosunuz. bende atr 72 ve atr 42 vardi, bastim reseti. 737 verdi bitane temizinden, ustune 750.000lbs yakit aldim 600$dan. bu saatten sonrasi 8 saatte bi ucurtmak ucagi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 res atmazsanız da 737 olii ki :P bende var yani (: sanırım o standart bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 nasi oluyo ya. bende neden yoktu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar