Kaenu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Evet Eltharin Dest.'de Türk guildi ya da oyuncu var mı ? Bu başlıkta iletişime geçelim,bir kaç kişi olursak guild kurarız. Ben daha 40'a kasıyorum şu an 32'yim,böyle giderse oyunu bırakıcam yalnız başına oynamak acayip canımı sıkıyor. Lvl'iniz kaç olursa olsun iletişime geçelim benim için öncelik muhabbet olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnqeR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 bildiğim kadarıyla karak-norn ve k8p da türkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaenu Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Biliyorum ama artık çok geç 0'dan karakter kasmayı hiç sevmem,forum da eskiye dair bir kaç oyuncu ve guild haberi keşfettim ama hiç birine oyunda ya da forumda ulaşamadım . Elbet oynayan vardır Eltharion da da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AnqeR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 international guilds 4ever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar