mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Şimdi şöyle bir sorunum var. bende 3 4 senelik bir sony home cinema sistemi var. gayet guzel bir şekilde ses sistemini bağladım test ettim herşey yerli yerinde ancak bir turlu tv den cıkan sesi ses sisteminden çıkartamadım bir turlu. bunun için ayrıca bir alet falan mı almam gerekiodur nedir yani? tek istediğim tvde ps3 oynarken yada tv seyrederkenki sesin ses sisteminden cıkması. dvd playerda vardı yanında onu tvye bagladım ve dvdnin sesini ses sisteminden alabildim ama tvnin sesini bir turlu ses sisteminden cıkrtamadım. yardımlarınıza ihtiyacım var. şimdiden teşekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 televizyonun modelini yaz bakalım. audio out var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 televizyon bu arkasında kulaklık çıkışı var. ayrıca av1 ve cvi/av2 goruntu ve ses çıkışları var. ses sistemide bu tv modeli "PHILIPS 19PFL4322/10 19'' LCD TELEVİZYON" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 link yanlış olmuş sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 yok yah linkler sağlam. şimdi denedim 2side açılıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bak tv de sarı kırmızı beyaz girişler varya onlardan sarı video, kırmızı ile beyaz audio çıkış. kırmızı sağ beyaz sol olması lazım. onlarla baglaman gerekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 sorun şu ki tv uzerindeki dediğin çıkışlar sadece av1, cvi ve av2 için var. yani bi tv çıkışı tarzı bişi yok. bi tane sadece kulaklık çıkışı var onuda bağlayamadım ses sistemine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 audio out görünmüyor tv'nin özelliklerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 evet bende şimdi farkettimki evdeki diğer tvde audio out diye 2 tane çıkış var ama bnm bu tvde yok. peki bunun bi çaresi falan yok mu? yani mesela kulaklık çıkışlarına bişi takarak bi audio out tarzı bişi yapılamaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 ev sineması dediğin sistem ne? kaç audio video girişi çıkışı var? tv kaynağın ne? bundan çıkış alıp sony sisteme bağlayıp ordan tv'ye veremiyor musun? kulaklık çıkışında voltaj sorununu aşsan bile 2 kanal ses alabileceksin o da ps3 için gereksiz olacak. senin iş yaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar