Kaenu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Oyuna yeni başlıyorum , başladım sayılır sizin konuştuğunuz dili daha çözebilmiş değilim :) rr , t falan o yüzden bildiğim dille anlatıyım 33 lvl choppayım renown lvl'im 24 ben kısaca oyun da ne zaman ne yapmalıyım , nerede ne vardır , kısa veya uzun size kalmış bir açıklama istiyorum . B)-
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 şu ward olayı nedir bende onu merak ediyorum. guilde girerken wardlarını yaz dediler ama yazamadım tabi bişey. ne zamandır bırakmıştım tekrar devam ediyorum. hazır bu topicin konusuna uygunken ward olayı nedir biri anlatırsa süper memnun olucam.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Ward Sistemi: - Wardlar PvE'de daha fazla damage verip daha az damage almanızı sağlar. - Wardlarınızı tome of knowledge'a girip, en alttaki armory sekmesinden görebilirsiniz. - Her ward 5 parçadır. (fragment) Bu parçalar tek başına da bonus verir. Sayıları atıyorum, parça başı 100 damage bonus alırsınız. 2 Parça 200, 5 parça 500 gibi. Lesser ward parçası 100 bonus veriyorsa greater parça başına 150 verir gibi. - Bir parçayı tamamlamak için o listedeki 5 opsiyondan sadece birini tamamlamanız yeterlidir. Ör: said: Lesser Ward First Fragment: - Equip Annihilator Boots** - Acquire First Fragment of the Greater Ward* - Equip Bloodlord Boots** - Kill hede 5 times - Kill 100 rr 35+ players Bunlardan herhangi biri yeterli. Bu sayede Superior'a kadar bu unlocklar epey kolay. - *Üst seviye bir ward açtığınızda alt seviyeleri açmanıza gerek kalmaz. Misal Superior'dan bir parça açtığınızda, aynı parçanın lesser, greater falan alt seviyelerine gerek kalmaz. - Farklı slotları unlock ettiğiniz zaman 2 parça greater, 3 parça superior gibi olabilir, iki tipten de bonus alırsınız. - **Ward için itemı birkez giyip, unlock etmek yeterlidir. Bu şekilde unlock ettikten sonra o itemı giymeseniz de olur. - Ward sistemi PvP oyununa sonradan entegre edilmiş gereksiz bir PvE gear check sistemidir. Ward sistemini sevmeyiniz.
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 arcane çok iyi oldu anlattığın saol. hatta son sölediğinin altına bende attım bi imza.
AnqeR Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 one minute Ward PvE de daha az damage alıp daha fazla damage vermemize mi yarıyor? Şuan ondan nefret ediyorum tüm Pve sisteminden nefret ettiğim gibi I Wanna PvP
Öne çıkan mesajlar