Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Yeni güne girdik... Devam ediyoruz... Slow slow çalıyorum öyle... Dinlemek isteyenler için[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Slat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 güzel böyle slow git dinliyoruz :)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Aman tanrım. Sese gel. "...Vö dövam edöyörüz, Düüp Pörpıl - Solcır Of Forçın..[signature][hline]VII.
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Devam ediyoruz efendim... Kıyıdan köşeden Sesim güzel değil,Beğendirmeye uğraşmam Alexi ;)
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 O ne ya şeker meker, adam felsefe yaptı Halfmumi nin title ına Sezen Cumhur Önal eklenmesini istiyorum lütfen! :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry...
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Marduktan back vocal teklifi gelmiş size sayın mumi? Alman hatunu bırakıp gidebilecekmisiniz?[signature][hline]VII.
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 O bitimsiz anılar gelse de aklıma Göz göze diz dize oluşumuz Birlikte Yaşadığımız günler Geceler de gelse aklıma Sana Dönemem ...
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Alexi_Septimus, 13 Haziran 2004 01:04 tarihinde demiş ki: Marduktan back vocal teklifi gelmiş size sayın mumi? Alman hatunu bırakıp gidebilecekmisiniz? Mumiden cevap: "Marduk gelsin ayağıma!!!" lol :)[signature][hline]The answer of the question, why we are melancholic. I still feel the pain, i still feel your love... Born to cry...
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Her masal gibi bitti bugün O kısacık mutluluğumuz Belki yalandı Belki yalan gibi birşeydi Seninle mesut oluşumuz ... Şimdi ellerini görüyorum boşlukta çaresiz Gözlerini görüyorum en acı hüzünlerle dolu Oysa Ne kadar yalvarsan da Ne kadar ağlasan da Artık evet diyemem İnsanlar kendileri çizer kaderlerini Seni affedemem... [Bu mesaj Halfmumi tarafından 13 Haziran 2004 01:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Solonor Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Abi pardon mumi kusura bakma da çok baydım. geçtim direk kendi playlistime açtım blind guardian ımı.:)
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 olabilir...Doğaldır... İ am Out... En güzel yeni günün sizlerle beraber olması dileğimle... Beni dinleyen herkeze teşekkürler, Sürc-ü lisanım olduysa,affola...
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 2 saattir suren yayinim Savatage in Handful of Rain albumu ile devam ediyor efendim Savatage - Chance[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 yayinima son veriyorum, en azindan simdilik :P 1 dinleyicime tesekkurler :)[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım Ama once bu foruma baktim!
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 takozdayim.[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Yayındayım efem. Blondie - Maria[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Becouse you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will. VII.
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 locik, kulağımız metal duysun biraz ya.[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 İşte buuuuu! Alexiiiiiiii, seni seviyoruuuuuuuz! Alexiieieee, gel de resmini çekeyiiiim![signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Kriz geldi ahahaha lan deneme çözecem geç kalıyom hahahahaha[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Haydi millet çoşun.[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Becouse you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will. VII.
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 On Air.. Ace of Base - Unspeakable [signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 isteklerde geliyor yava$ yava$ , canlanalim haydi icq / 774447 msn / [email protected] istekleri burdanda iletebilirsiniz Magic Box - This is Better [signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Clubber mısın evladım?[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Becouse you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will. VII.
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 he oyleyim sorma :) Stagga Lee - Rock Your Body metal calicak halim yok $uanda kusura bakma , ama him calabilirim :P[signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 HIM - Solitary Man'i istiyoruz o zaman.[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Becouse you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will. VII.
cmrownz Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 devam.. HIM - Join Me [signature][hline]BonePART, 28 Temmuz 2003 23:25 tarihinde demiş ki: kız olsam verirdim o derece euehuehue
Öne çıkan mesajlar