Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Yarına yetiştirmem gereken bi çizim var gece 9 da uyudum 3 te kalktım şimdi yatıp uyumaya çalışıp saat 8 de kalkıpmı çizeyim(arada 1 dota atarak). Yada yatmadan 1 dota attıktan sonra çizmeye koyuliyim sabah gidiyim teslim edip eve gelip uyuyimmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eoteyn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ben uyuma derim bitir eve gelince uyursun, 5dk daha uyuyum diye diye teslim zamanını getirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The Blue Casket Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=E2XR_i-xOO8&NR=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Hala ayaktayım ya uyumadan çizim bare en kötü çizdikten sonra uyurum uyanınca götürürüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 keşke emin olup öyle yarsaydın diyesim geldi lan. açlık da var tabii. ondan olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Neyse çizim bitti :) Şimdi dota time! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 koy buraya bari ne çizdiğini görelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar