FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Şimdi ben prodüktörüm ve bir şarkıcının(örneğin Müslüm Gürses'in) albümünün bütün hakları benim elimde.Yani ister atarım ister satarım. Fakat ben albümü rapidshare'e upload edip müzik bölümünde paylaşmak istiyorum. Banlanmaya hakkım var mı şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 albüm benim arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 rapid ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 hayattan banlarlar adami kocum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 rapide koysan bişi olmazda. atarsan dava acabilir mümlüm gürses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 muslum baba adam ya acmaz oyle dava falan "ben ne acacam gardeğşiiim hıhıhıhııığ" der ve 70lik acar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 abicim telif hakkı bende müslüme noluyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 BANADALOLOLOYAPARSINARTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 muslum <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dolis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 dory said: hayattan banlarlar adami kocum. aha rep gece gece güldüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mystique Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 sen eger prodüktör olup böle bişi yaparsan o albümden elde ediceğin bütün geliri çöpe atmış olursun başka da bişi olmaz gibime gelio benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 olm rapide koyma premium yok bende msn vereyim tek tek at olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar