fede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 geçmişimi sileyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 o kendini biliyor....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ibinelere gidiyor kenan doğuludan Sen hep kendini bilicen Geçme sınırını çizicen Önce rütbeni bilicen Herkes kendini bilecek Durma sınırını çizecek Kendi restini çekecek Bu alemde kendini bilicen Geçme sınırını çizicen Önce rütbeni bilicen Artık herkes kendini bilecek Durma sınırını çizecek Kendi restini çekecek Hak ararken yine haddini aştın Bu cesaret bardaktan taştı Saygılı ol biraz çamursuz güreş Emeğe saygı bu kadar mı Küçük dağları sen yarattın sanki İnsanlığı sen kurtardın Kahramansan hani nerdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 fede said: geçmişimi sileyim gecmisini inkar eden bizden degildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 üzeyir, festival gibisin katilmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Give it to me baby, nice and slow Climb on top, ride like you in the rodeo You ain't never heard a sound like this before Cause I ain't never put it down like this Soon as I come through the door she get to pullin on my zipper It's like it's a race who can get undressed quicker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 I'm sellin' shit up in the club like I work in the bitch Fuck the dress codes, it's street clothes, we all street niggaz We on the dance floor, throwin' bows, beatin' up niggaz I'm from the D.E.C., tryin' to disrespect D.T.P. And watch the bottles start flyin' from the V.I.P. Fuck this rap shit, we clap bitch, two in your body Grab ya four, start a fight dog, ruin the party So move bitch, get out the way hoe All you faggot motherfuckers make way for 2-0 Move bitch, get out the way Get out the way bitch, get out the way Move bitch, get out the way Get out the way bitch, get out the way Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 cnm, silence is not the way we need to talk about it.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 I love the taste of whipcream Spread it on don't be mean You know I can't resist you girl I'll fly you all around the world I wanna make your body drip C'mon let me take a sip Take off what you cherish most Cuz when I brag I like to brag and boast Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 aha da benim adım nilvan dalton ben gezerim balkon balkon gelir de koynuna girerim ama kobrayı dolarım boynuna açın toplar arayı salıyom kobrayı... varooo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 varo varo diye gezersin sen anca baş parmağını emersin kobra az gezer öz sokar sen yürürken beyaz beyaz üstüne yağar sen nilsin dikkat eyle karısın diye yürümez bu düzen böyle gün gelir binerler tepene sonra sakın niye bana böyle yaptınız deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 malo malo derler sana alirsin kobrayi boyuna damlaya damlaya göl olur en büyük hiyar senden olur üzeyirsin müzeyirsin, acayip ibnelere benzeyirsin. bir karidan ayar yersin aman dikkat et babayi da yersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ibne mibne kobra saklanıyor ininde beni çok kızdırma gecenin bu saatinde sallarım, biter dibinde. sen keyfini bozma nil olmuşsun neredeyse bir fil kobra mobra koymaz gibi sana ilk harflere baksana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 kara biber tuz göt oldun sus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 bu laflar boy boy girsin evine atlı kovboy teker teker oluştururlar koca bir konvoy o zaman işte kobraya doy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 yeter lan. tamam. pes ediyorum. ama yine de iyiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 HIRS YAPTI ADAM! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 BEBE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 vaniLLe said: angut bile dersem.. ne oliyim. bak yine dedim. VAİ A Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar