nyx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 bu okul yüzünden kafayı yicem arkadaşlar resmen ya.hay yazmaz olaydım. ösym nin verdiği bursu kabul etiyo bu muhterem şahıslar.paranız yoksa nah okuturuza getiriolar.hay eğitim sisteminede ,bursunuzada... çok dellendim !X( *baltasına uzanır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Citir hatun arkadaslara hanimla birlikte kucak aciyoruz biz. Hatun musun ? =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 hanimla derken =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 mecidiyeköy düşünrmüsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 oturacaksan kozyatagi bolgesinde otur(e5 in alti taraf), anadolu yakasinda bence gerek en nezih gerek fiyati uygun yer orasi. 700 milyon civarlarinda ev bulursun, bostanci iyidir ama orada hangi kiz arkadasim kalsa tek basina evine erkek falan geldiginde error veriyor apartmanlar o kadar modern bir yer degil. en uygun yer kozyatagi 19 mayis mahallesi falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 maltepe de maramra hastanesinin oralarda da tutaiblirsin uygun fiyata hem ring servisler oradan kalkıyor rahat edersin bu arada öğlen oldu diye ben konu yine normale dönmüştür diye yazıyourm ama hata ediyorsam söyleyin ona göre mesaj atayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 küçükyalı..maltepe ve bostancı arasında kalıo..kira fiyatlarından emin diiilm ama çok yüksek diiildir..herkes birbirini tanır..öle durduk yerde bulaşıcak tip olmaz..çnkü gece ztn aynı insanlar dolanır oralarda..kimseye zararı olmaz onlarında =) aksine iyidirler güzeldirler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 mantıklı aslında küçükyalı ya evet =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Bizim 4. kat boş. Maltepede minibüs yolu ile sahil arasında. 150 m2 falan. Güzelsen bak kira da almam senden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 13 sayfa okumadım. nerde okuyosun ki?nereye yakın olması lazım yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyx Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 etilerde oturuorum maltepe üniye yakın ew lasım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 nyx said: mantıklı aslında küçükyalı ya evet =) bide şöyle bi avantajı vardır esnafla kanka olursun parasız kaldığın zaman aç kalmazsın abi sora halletsek die durumunu anlatsan canın saolsun kardeşim tanıyoruz biz seni derler =) bide bi süre sora şuda olur kavga çıkarsa sen küçükyalı çocuğusun sen karışma diiip kollarlar bide :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Soylendi mi bilmiyorum ama sahibinden.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nyx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2009 sahibinden.com a baktım ama ewler böle kuytu köşelerde falan .bizim fakulte zaten dağda gece tilki falan iniomuş arkadaş söyledi.zaten okula ulaşımda servisten başka seçeneğin yok otobüs falan gtmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar