hassand Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 bi cd image(bin/cue) in icindeki bi dosya hatali ve bende o dosyanin duzgun calisan versionu da var simdi ben elimdeki duzgun calisani o hatali dosyanin yerine nasi koyarim[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Bin'leri açan programlar var. İsim veremem, bilmiyorum. Onlarla açtıktan sonra değişikliği yapar, tekrar cd image haline getirirsin.[signature][hline]@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 biri de prog un adini yazarsa sevinirim aradim ama bulduklarimin hepsi iso icin yapio ol olayi[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 burdan cekebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neter Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 daha kolayı var, WINRAR iso, bin falan gibi dosyaları açıo, aç bir yere değiştir ... sonra aynen bas içindeki data cd gibin ... ha eğer boot cd özelliği varsa o durumda bilemem işler karışıo biraz ....[signature][hline]Ethernass Dünyası Admin Tıklayalım yardım edelim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar