Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nası Tezgah kurulur?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nası tezgah kuracağım biri yardım edebilir mi?[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin...
Mesaj tarihi:
yat uyu en iyisi :)[signature][hline]Seviyorsan özgür bırak gitsin...
Dönerse senindir.
Dönmezse,
Zaten hiç senin olmamıştır.
===================================
Efsane dalga :tebrikz:
Mesaj tarihi:
/merchant yaz yada command den trade e gel orda merchant var ona çift tıkla .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar .
Bense Ötesinde Bir Av Yaparım .
Adonis 1 lvl 32 Assasin
[Bu imza zgrw tarafından 06 June 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
peki önleri o masayı nası alıyolar[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin...
Mesaj tarihi:
önleri o masaya nasıl alıyolar da ne demek anlayamadım eğer kastettiğin dışardan görünüşte hangileri gözüküyorsa sol yukardan 4 tane eşya gözükür her zaman.
Mesaj tarihi:
bi de tezgah kurarken , yani item ları boş kutulara yerleştirirken alt tarafta yazı yazmak için bi boşluk var.oraya ne sattığınızı falan yazabilirsiniz.o mesaj belli aralıklarla çıkar otomatik olarak ;)
Mesaj tarihi:
önlerinde tezgah oluyor

hem armut değiLim sattIkLarI e$yaLarI desem sattIkLarI e$yaLarI derdim di mi?[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...