wraog Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Notebook almak istiyorum.Ama notebook u iş dışında oyun için de kullanmak istiyorum.Diğer yandan fazla gürültülü olsun istemiyorum makina. P4 işlemcili mi alayım,yoksa pentium m. işlemcili mi?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 centrion alacaksın tabii ki de laptopda ne oynamak istediğine bağlı bir de laptopda counter-strike gibi fps oynamak istiyorsan anca hayal olur :) yada far cry gibi iyi bir ekran kartı... daha laptoplar için o kadar iyisi üretilmedi[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar