Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 to experss the feeling in my heart I try to show you that I care but i dont know where to start I guess ill start right here and i guess ill start right now ill tell you that i think of you and i'll tell you why and how you are the one i want to lay next to when my time has passed you are the one ive given myself to and you will be my last you are the one i want for life until the day i die you are the one god sent for me to be with that and me is no lie you are the one who britens my day with your smile bright and glowing you are the one whom i wake up for each and every morning bi önceki yazıda olduğu gibi grammer fln düşünmeden öylesine bişi işte böyle bilmiyorum bende diğeri o kadar rezilde silindimi bulamadım ya :D edit : gözümün önündeymiş ya pardon o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laskhel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ne lan bu hiçbişey anlamadım(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 birkan bildiğin trollsün -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laskhel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 ayıp yaw, kırk yılın başı bi msj attık gördüğümüz muamleye bak kardeşim. atmasaydın lan o zaman topiğin linkini :) eleştiriye açık ol biraz, ayrıca troll senin babandır (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 rofl,demedinmi okumadım dikkat etmedim vs vs bile diye adi herif ayrica linki attim ama okuda düzgün yazıcaksan yaz diye okumadan bu ne lan diyosun nub insan ayrica evet babamın var bi trollük yani ama kariştirma şimdi babamı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laskhel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 okumadım demedim dikkat edemedim dedim sadece. -.- yarısına kadar okudum sarmadı nabim başka bi şiir denicem artık... 8-) ayrıca babanı karıştırmaya sen zorladın beni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Netcafe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 nerde ben zorladim be,bi trolsün dedim neyse mıçtın zaten topicin içine,git garbageda takıl bi ayar ye sen en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar