kalima Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 soru: ben necromancer olmayı düşünüyorum briton u seçeceğim ve lvlım son düzeye gelene kadar skillpoint i 50 Deathsight - 20 Death Servant olarak vermem gerektiğini öğrendim. Lvl 50 olunca skillpointimi böyle harcadığımda bazı konular hakkında uzmanlaşabilirmiyim ve bunlar nedir? cevap öncelikle şunu söyliyeyim necro shade mod haricinde bir anlam ifade etmediğinden seçeceğin ırk ta intelegence falan yüksek bir ırk mantıklı. (inconnu iyidir yane). PvE için full deatsight gitmesi en mantılısı (48 yeterli). kalan puan da death servant veya pain working. (pain working de debuff-dot falan var, death servant ta ise servant ın güçlenmesi için buff falan geliyor. necro nun tank lık yönü buradan gelir.) RvR için ise diğer specler biraz daha yüksek tutualabilir Mesela death servant pet'i güçlendirme spec'i diger pet classlarin aksine sana ulaşmanın yolu pet'i öldürmek olduğu için bu spec'e puan vermek mantıklı olabilir painworking ise are ve single dot ve debufflarla agresif bi spec. rvr de etkili olabilir necro nun asıl olayı mana drain ve life drain büyüleri sonuçta. bunlarda death sight ile gelmektedir. bunlardan mana drain düşmanın life ını çalarak kendine mana yapar. life drain ise düşmanın life ından kendine life yapar. her bir cast işleminde normal olarak mana harcarsın mana drain ile düşmana damage verirken bir miktar mana nı yeniden kazanırsın bundan dolayı en önemli büyüsü budur. mana drain casting bir büyüdür ancak life drain in cast ve instant olanı var. burada unutulmaması gereken en önemli nokta necronun undead e artı diğer herşeye neutral yada eksi vurduğudur[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Deathsight ın 50-48 arasındaki farkı nedir? inconnu ırkının str i düşük gibi geldi 50 ile 60 arası farketmez mi? ben hem rvr de hemde rve de iyi bir performans ım olmasını istiyorum önerileriniz nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 temel bilgileri tamamlayalım bu durumda STR kas gücü Taşıma kapasitesi ve albion için crush ve slash silahlarin damage ini belirler thrust silahlarin damage'i 50% str +50% dex den gelir Constitution Hit point'inizi belirler Dexterity casterlar için cast etme süresini belirler parry ve shield 'ile block olasılığını etkiler evade'de 50% dex+50%qui nin etkisi vardır thrust silahlarin damage'i 50% str +50% dex den gelir staff larin damage'inin tamami dexten gelir. Bu da sadece friar'i ilgilendirir. Wizard in sopa ile saldirmak gibi sacma bi amaci olamaz :) okların damage miktarını direk etkiler Quickness silahınızı savurma sıklığınızı beliler ok atma hızınızı belirler evade'de 50% dex+50%qui nin etkisi vardır Intelligence Wizard theurgist sorceror cabalist necromancer için Yaptığınız büyülerin etkinlik miktarını belirler (daha kalıcı daha yüksek etkili vs) mana pool'unuzu beliler Piety Paladin Firar Cleric ve Reaver için Yaptığınız büyülerin etkinlik miktarını belirler (daha kalıcı daha yüksek etkili vs) mana pool'unuzu beliler Charisma Minstrel için Yaptığınız büyülerin etkinlik miktarını belirler (daha kalıcı daha yüksek etkili vs) mana pool'unuzu beliler[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Bu durumda str senin çin gereksiz farketmişsindir karakterler lvl ve büyüleri için http://daoc.catacombs.com/cbuilder15.cfm[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 ben alışmışım uoda str in hp ile aynı olmasına... ama şimdi anladım teşekkürler... oyuna girdiğimizde neler önerirsiniz oyuna yeni başlamış biri için neler yapması gerekir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 LvL 20'ye kadar solo yada gurupla lvl alabilirsiniz ama 20 den sonra guruplara katılmaya çalışın LvL 10 ile 20 arasında etrafta dolaşan ve ismi olan guardlara /task diyerek onlardan aldığınız görevlerle xp yapabilirsiniz LvL 8 14 arası camelot hillsdeki tomb of mithra dungeon'unda insanlar bulabilirsiniz gurup arayorsanız gurup pencersinin altındaki lookin for group bölümünü işaretleyin. sonra find tuşuna basın. Gurup arayan solo oyuncular ve eleman arayan gurup bilgilerini orda görebilirsiniz, asla kimseyle tartışmayın. ne kadar haklı olursanız olun. gerçekten sorun sizin oyun oynamanızı engelleyecek büyüklükteyse officerlara tell atin. yabancı officerlar da türkler kadar alakalıdır . mesajlarınıza cevap veremiyorsak bilin ki yaafkyiz ya görmedik yada aksiyon halindeyiz cevap veremiyoruz. şimdiye kadar kimseyi ignore etmedik. bozulup küsmeyin :) low lvl larda en iyi itemi kullanmak o kadar da ölümcül değil. item takıntısı yapmayın. ASLA evet ASLA iyi xp aldığınız bir guruptan ben lvl atladım train olucam diye çıkmayın. train her zaman olur iyi gurup her zaman olmaz. okuyun. önce kendi class'ınızı sonra kendi realminizin dier classlarını sonrada rakip realm classlarını okuyun. hepsini bitirdiğinizde zaten 50 felan olmuş olursunuz :) haritaları bastırın. öncelikle xp yapilan zoneları, rvr ye başlayınca da tüm frontier zonelarının haritalarını bastırın okuyun inceleyin. bişeyi merak ediyorsanız sormaktan çekinmeyin. diyelim archer classınız ve ağaçlara en iyi hangi okun vurduğunu bilmiyorsunuz. ve hiçbir officer da ortalıkta yok. /who scout 46 49 yazın. size online 46 ile 49 arasındaki tüm scoutlari dökecektir. onlardan birine tell atın. kolayca cevap aldığınızı göreceksiniz. 50 lere sormayın genelde rvr felan zorlanıyo adamlar. ama 50'lere speclerini memnuniyetlerini sorabilirsiniz. konuşkanını yakalarsanız bayaa bişiler anlatır araştırırken www.the-huns.com/links bölümünden yararlı linklere erişebilirsiniz lvl alırken 50 speclerinize karar verin. ve bu spec' e ulaşırken hangi lvl da nasıl olacağını da seçin. lvl 10 da şööle olacak lvl23 de şu büyüyü almış olucam vs[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Deathsight ın 50-48 arasındaki farkı nedir? ben hem rvr de hemde rve de iyi bir performans ım olmasını istiyorum skillpointimi nasıl kullanim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Guildlerin evleri-keepleri fln oluyor mu? Bu arada avaturk e daoc gold ne zaman gelecek belli mi internet gitmeden öncede bekliyordum düzeldi hala bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 para varsa guildde norml bir player da ev alabilecek. haziran ayı içinde gelecekti avaturke.[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 mayıs ortası gibi gelmişti galiba daoc:si o zmndan beri bekliyorum. size başka bir bilgi vermediler mi ne zaman geleceğine dair? ben caine e pmden sordum ama cvp alamadım :o( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Bu arada http://daoc.catacombs.com/display_spell.cfm?classname=[SI]%20Necromancer adresinde bi Deathsight birde Necro Deathsight (Specialization) var hangisi nedir nasıl olunur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 bu ay sonunda gelicek yeni parti[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 said: kalima, 20 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: bu ay sonunda gelicek yeni parti[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com * sevinir *[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2003 necronun servant specindeydi sanırım bir pbaoe büyüsü var buda rvrde çok etkili bir büyü fakat insanlar necroyu pl için açtığı için seçmemeiş çoğu kişi ayrıca servant spec buflarıyla petler armsman kadar güçlü oluyor neredeyse[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists Hatun [project mayhem] ooc Cleric Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mina Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 KOnhart diye 50 necro ev arkadasim var rl de tabii.. deathsight verme rvr da aglarsin ... 9(-376) gibi salak salak dmglar veriyorsun...50 deathservant verirsen area dmglarla guzel guzel 350 + dmg lar verirsin....ama deathsightla pek bir sey bekleme.. Hos lvl kasarken deathsightla verdigin dmg larla rvr daki dmglar arasinda yakindan uzaktan alaka yok!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2003 said: thanatos, 20 June 2003 19:18 tarihinde demiş ki: said: kalima, 20 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: bu ay sonunda gelicek yeni parti[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com * sevinir *[hline]What does not kill,makes stronger. Mail icin buraya basin si mi gelicek ay sonu yoksa gold edition mu ? :)[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo Ferman padişahin dağlar bizimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 si - gold - daoc diye biliyorum... bu arada pl nedir ve ben hem rvr hemde rve alanlarında iyi performans almak istiyorum ama bir Deathsight bir Death Servant deniliyor kararsız kalıyorum sizce ne yapmalıyım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 xayder geçmişte pl ile ilgili konu açılmıştı kalima tarafından orda açıkca anlatılıyor[hline]Statto Tuni Bene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 teşekkürler şimdi arayıp bulurum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2003 Buldum İşte PL'ın açıkladındığı adres ama bence gereksiz birşeymiş yani en azından benim gibi yeni başlayacaklar için... Bu arada deathsight ile death servant arasında hala kararsızım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 abi en azindan lvl 40 a kadar deathsight git lvl 40 olunca sana spec ini degistirme hakki veriyorlar ama SADECE lvl 40 da geçersen respec için özel eşyalardan felan bulman lazım bu neye yarar 1 çok hızlı level alırsın 2 40 a kadar karakteri öğrenirsin rvr de nasılolmasını istediğine daha iyi karar verirsin[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif) Jenissary......Scout of The Hun Kalimax........Theurgist of The Hun www.the-huns.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 doğru ben unuttum onu o zaman en iyisi öyle yapim zmn arada df fln açılırsa giderim savaşlar olursa deneyim sahibi fln olurum veya sizler raid-quest fln düzenlerseniz katılırım ondan sonra karakterimi ve yapabileceklerini iyice öğrenince ona göre karar veririm.Bu threadde yardımcı olan herkese teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ufaqliq Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Peki ben pl'ci bir nerco yapmak istersen ne yapicam. Ben 20den bir adet necromancer actim ve bunu 50ye kadar kasacam ama ilerde bunu yalnizca para ve pl yapmak icin yardimci char olarak kullanicam, yani RvR 'ye gitmicem. Speclerinin ne olmasi lazim sizce bu kasacağim charin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tolga_Elmastas Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Arkadaslar benim merlin serverında 50 necrom var cok iyibir karakter oldugunu soyleyemem ama yiende iyi bir karakter 48 ile 50a arasına gelince ise 50 de yeni petin lifedraini gelio o daha yuksek damage vuruo o yuzden 50 deathsight 20 deathservant daha iyi zaten deathservantı bufflar icin kullanıyorum baska hic ibr sey icin kullanmıyorum sen bana gore 50 deathsight 20 deathservant yap en iyisi bu... Açıcaksan necro inconnudan ac daha iyi oluo str sana yaramıo pet ölünce kurtulma sansin cok az stafflada vurmadığına gore inconnudan ac daha iyi olur.Necronun rvrdeki damage [200 ile 350 arası].Sana kolay gelsin bir an önce necronla 50 olman dileğiyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 nerden bulup upladiniz eski zamanlar geldi aklima :-p [Bu mesaj daverc tarafından 11 Haziran 2004 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar