Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

necromancer

kalima

Öne çıkan mesajlar

soru:
ben necromancer olmayı düşünüyorum briton u seçeceğim ve lvlım son düzeye gelene kadar skillpoint i 50 Deathsight - 20 Death Servant olarak vermem gerektiğini öğrendim. Lvl 50 olunca skillpointimi böyle harcadığımda bazı konular hakkında uzmanlaşabilirmiyim ve bunlar nedir?

cevap
öncelikle şunu söyliyeyim necro shade mod haricinde bir anlam ifade etmediğinden seçeceğin ırk ta intelegence falan yüksek bir ırk mantıklı. (inconnu iyidir yane).
PvE için full deatsight gitmesi en mantılısı (48 yeterli). kalan puan da death servant veya pain working. (pain working de debuff-dot falan var, death servant ta ise servant ın güçlenmesi için buff falan geliyor. necro nun tank lık yönü buradan gelir.)

RvR için ise diğer specler biraz daha yüksek tutualabilir
Mesela death servant pet'i güçlendirme spec'i
diger pet classlarin aksine sana ulaşmanın yolu pet'i öldürmek olduğu için bu spec'e puan vermek mantıklı olabilir
painworking ise are ve single dot ve debufflarla agresif bi spec. rvr de etkili olabilir

necro nun asıl olayı mana drain ve life drain büyüleri sonuçta. bunlarda death sight ile gelmektedir. bunlardan mana drain düşmanın life ını çalarak kendine mana yapar. life drain ise düşmanın life ından kendine life yapar. her bir cast işleminde normal olarak mana harcarsın mana drain ile düşmana damage verirken bir miktar mana nı yeniden kazanırsın bundan dolayı en önemli büyüsü budur. mana drain casting bir büyüdür ancak life drain in cast ve instant olanı var.

burada unutulmaması gereken en önemli nokta necronun undead e artı diğer herşeye neutral yada eksi vurduğudur[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif)
Jenissary......Scout of The Hun
Kalimax........Theurgist of The Hun
www.the-huns.com
Sosyal ağlarda paylaş

temel bilgileri tamamlayalım bu durumda

STR
kas gücü
Taşıma kapasitesi ve albion için crush ve slash silahlarin damage ini belirler
thrust silahlarin damage'i 50% str +50% dex den gelir

Constitution
Hit point'inizi belirler

Dexterity
casterlar için cast etme süresini belirler
parry ve shield 'ile block olasılığını etkiler
evade'de 50% dex+50%qui nin etkisi vardır
thrust silahlarin damage'i 50% str +50% dex den gelir
staff larin damage'inin tamami dexten gelir. Bu da sadece friar'i ilgilendirir. Wizard in sopa ile saldirmak gibi sacma bi amaci olamaz :)
okların damage miktarını direk etkiler

Quickness
silahınızı savurma sıklığınızı beliler
ok atma hızınızı belirler
evade'de 50% dex+50%qui nin etkisi vardır

Intelligence
Wizard theurgist sorceror cabalist necromancer için
Yaptığınız büyülerin etkinlik miktarını belirler (daha kalıcı daha yüksek etkili vs)
mana pool'unuzu beliler

Piety
Paladin Firar Cleric ve Reaver için
Yaptığınız büyülerin etkinlik miktarını belirler (daha kalıcı daha yüksek etkili vs)
mana pool'unuzu beliler

Charisma
Minstrel için
mana pool'unuzu beliler[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif)
www.the-huns.com
Sosyal ağlarda paylaş

LvL 20'ye kadar solo yada gurupla lvl alabilirsiniz
ama 20 den sonra guruplara katılmaya çalışın

LvL 10 ile 20 arasında etrafta dolaşan ve ismi olan guardlara /task diyerek onlardan aldığınız görevlerle xp yapabilirsiniz

LvL 8 14 arası camelot hillsdeki tomb of mithra dungeon'unda insanlar bulabilirsiniz

gurup arayorsanız gurup pencersinin altındaki lookin for group bölümünü işaretleyin. sonra find tuşuna basın. Gurup arayan solo oyuncular ve eleman arayan gurup bilgilerini orda görebilirsiniz,

asla kimseyle tartışmayın. ne kadar haklı olursanız olun. gerçekten sorun sizin oyun oynamanızı engelleyecek büyüklükteyse officerlara tell atin. yabancı officerlar da türkler kadar alakalıdır .

mesajlarınıza cevap veremiyorsak bilin ki yaafkyiz ya görmedik yada aksiyon halindeyiz cevap veremiyoruz. şimdiye kadar kimseyi ignore etmedik. bozulup küsmeyin :)

low lvl larda en iyi itemi kullanmak o kadar da ölümcül değil. item takıntısı yapmayın.

ASLA evet ASLA iyi xp aldığınız bir guruptan ben lvl atladım train olucam diye çıkmayın. train her zaman olur iyi gurup her zaman olmaz.

okuyun. önce kendi class'ınızı sonra kendi realminizin dier classlarını sonrada rakip realm classlarını okuyun. hepsini bitirdiğinizde zaten 50 felan olmuş olursunuz :)

haritaları bastırın. öncelikle xp yapilan zoneları, rvr ye başlayınca da tüm frontier zonelarının haritalarını bastırın okuyun inceleyin.

bişeyi merak ediyorsanız sormaktan çekinmeyin. diyelim archer classınız ve ağaçlara en iyi hangi okun vurduğunu bilmiyorsunuz. ve hiçbir officer da ortalıkta yok. /who scout 46 49 yazın. size online 46 ile 49 arasındaki tüm scoutlari dökecektir. onlardan birine tell atın. kolayca cevap aldığınızı göreceksiniz. 50 lere sormayın genelde rvr felan zorlanıyo adamlar. ama 50'lere speclerini memnuniyetlerini sorabilirsiniz. konuşkanını yakalarsanız bayaa bişiler anlatır

araştırırken www.the-huns.com/links bölümünden yararlı linklere erişebilirsiniz

lvl alırken 50 speclerinize karar verin. ve bu spec' e ulaşırken hangi lvl da nasıl olacağını da seçin. lvl 10 da şööle olacak lvl23 de şu büyüyü almış olucam vs[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif)
www.the-huns.com
Sosyal ağlarda paylaş

necronun servant specindeydi sanırım bir pbaoe büyüsü var buda rvrde çok etkili bir büyü fakat insanlar necroyu pl için açtığı için seçmemeiş çoğu kişi ayrıca servant spec buflarıyla petler armsman kadar güçlü oluyor neredeyse[hline]karga [project mayhem] Theurgist of the theurgists
Hatun [project mayhem] ooc Cleric

Sosyal ağlarda paylaş

KOnhart diye 50 necro ev arkadasim var rl de tabii.. deathsight verme rvr da aglarsin ... 9(-376) gibi salak salak dmglar veriyorsun...50 deathservant verirsen area dmglarla guzel guzel 350 + dmg lar verirsin....ama deathsightla pek bir sey bekleme.. Hos lvl kasarken deathsightla verdigin dmg larla rvr daki dmglar arasinda yakindan uzaktan alaka yok!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thanatos, 20 June 2003 19:18 tarihinde demiş ki:
said:
kalima, 20 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki:
bu ay sonunda gelicek yeni parti[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif)
www.the-huns.com

* sevinir *[hline]What does not kill,makes stronger.
Mail icin buraya basin

si mi gelicek ay sonu yoksa gold edition mu ? :)[hline]quando traducete in dizionario e leggete saprò che la u è il sazan migliore nel mondo
Ferman padişahin dağlar bizimdir
Sosyal ağlarda paylaş

abi en azindan lvl 40 a kadar deathsight git
lvl 40 olunca sana spec ini degistirme hakki veriyorlar
ama SADECE lvl 40 da
geçersen respec için özel eşyalardan felan bulman lazım

bu neye yarar
1 çok hızlı level alırsın
2 40 a kadar karakteri öğrenirsin rvr de nasılolmasını istediğine daha iyi karar verirsin[hline]Kalima X.......Minstrel of The Hun (yarı aktif)
www.the-huns.com
Sosyal ağlarda paylaş

doğru ben unuttum onu o zaman en iyisi öyle yapim zmn arada df fln açılırsa giderim savaşlar olursa deneyim sahibi fln olurum veya sizler raid-quest fln düzenlerseniz katılırım ondan sonra karakterimi ve yapabileceklerini iyice öğrenince ona göre karar veririm.Bu threadde yardımcı olan herkese teşekkürler...
Sosyal ağlarda paylaş

• 11 ay sonra ...
Arkadaslar benim merlin serverında 50 necrom var cok iyibir karakter oldugunu soyleyemem ama yiende iyi bir karakter
48 ile 50a arasına gelince ise 50 de yeni petin lifedraini gelio o daha yuksek damage vuruo o yuzden 50 deathsight 20 deathservant daha iyi zaten deathservantı bufflar icin kullanıyorum baska hic ibr sey icin kullanmıyorum sen bana gore 50 deathsight 20 deathservant yap en iyisi bu...
Açıcaksan necro inconnudan ac daha iyi oluo str sana yaramıo pet ölünce kurtulma sansin cok az stafflada vurmadığına gore inconnudan ac daha iyi olur.Necronun rvrdeki damage [200 ile 350 arası].Sana kolay gelsin bir an önce necronla 50 olman dileğiyle...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...