MuDo Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Uzak duracağım yollardan, uçuruma giden keskin, engebeli, yorucu yollardan uzak duracağım.. Hayal ettikleriniz bundan sonra bana yakışmasın.. Yakışmasın ki siz hayal ettiklerinizi yaşayabilin.. Kimseye dert yanmayayım, acı kusmayayım, çünkü siz yeterince acıya sahipsiniz.. Ben yalnız kalayım.. Sizlerden uzak durayım k, yalnızlığımın kötü kokusu boğmasın temiz nefeslerinizi.. Ellerim titreyerek yaşayayım, kimsenin desteği olmadan.. Dayanacak bir duvarım olmadığında belki yürümeyi öğrenirim.. Siz olmayın hayatımda.. Kadınlar erkekler, dostlar eşler.. Uzak durun yalnızlığımdan bu gece.. Kimseye hesap sormak gibi bir derdim olmasın bu gece.. Kimseye hesap vermek gibi bir zorunluluğum kalmasın.. Kimse gelmesin bana, lanet olası caddelerde yürürken kendi başıma.. Çünkü yalnızlığımın lanet kokusu sizi rahatsız edecek biliyorum.. Kim üzerine alınırsa alınsın umrumda değil artık.. Yandı tüm gemiler benim için.. Çünkü bana olan değer, yokmuş.. Ben bir "Yok" muşum.. Aslında yalnızlığımı hakediyormuşum.. Ay bile sevdiğinden uzak yaşarken benim ne bir sevecek sevgiliye, nede omzumu koyacak bir duvara hakkım yok.. İçecek bir bardak su verseniz, sizin olsun.. Çünkü o size ait olan.. Çünkü aldığım herşeyin bedeli ödemek zorunda bırakıldığım bir borç batağına bırakıyor beni.. Çünkü kimse kadar içime atamıyorum dertlerimi.. Çünkü kimseye ihtiyacım olmadığını bildiğim halde insanlara değer vermek boş geliyor artık.. Çünkü sessiz olan bu gecede etrafımda bir duvar göremiyorum.. Çünkü yalnızım ben.. Yalnızım.. Kusurumdan yalnızım...
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 3, 2009 sen çok bunalımsın yapma kendine yazık etme =) eline,yüreğine sağlık
Netcafe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 mudo nerelerdesin ya özledim yazılarını :)
Öne çıkan mesajlar