Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Uzun bir yazı yazdım da sildim. Gerek yok. Bunlardan 2-3 kişiyi gebertsek, katil, faşist oluruz. Bunlar öldürünce demokratik oluyor. Nasıl bir dünyada yaşıyoruz anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 arkasına rüzgarı alan ilerliyor, öyle bir ortam. faili meçhuller vardı onlar ne oldu geçen çıkmıştı haber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 kürdistan diye coğrafi bir yerin olduğu gerçeği var. ama bu öyle bir ülke olduğu manasına gelmez. teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Kim demiş? Kaynak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 ilk sayfadaki şahsın mesajları sadece komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Lancelion said: kürdistan diye coğrafi bir yerin olduğu gerçeği var. ama bu öyle bir ülke olduğu manasına gelmez. teşekkürler. vay annam siyasette yaparmis siyasetini yesinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 DTP milliyetçi bir partidir, demokratik adından çok bir ırkın çıkarını gözettiği için ırkçıdır. Türk adı neden bu kadar battı anlamıyorum millete. Türk diye ırk yok ki, onu bırak "ırk" denilen kavram zaten kafalarda var olan soyut bir kavram. Ayrıca Türk demek Türkiye'li demek. Türkiye bir ırkın ülkesinden çok coğrafik bir terim aslında... Türkiye'de sol zayıfladığı için kürt soluna tutunmaktadır. DTP'nin 15 yaşında ki eylem timleri ve yaptıkları çoğu eylemde "kürt faşizm"idir. Kürt sorunu diye de bir şey yoktur. Oranın sorunu işsizlik, ekonomidir. İşsizlik hep o gençleri bazılarının gazıyla meydanlara itmektedir. Ve siz "ben solcuyum" diyenler, che t-shirtleri giyerken çok önemli bir şeyi unutuyorsunuz. Che ırklar adına savaşmadı, Che "United Fruit" adlı uluslararası meyve şirketine ve onun yardakçısı iktidara karşı savaştı. Ama siz cevahir'lerde gezecek, converse giyecek ( çinde günde bilmem kaç dolara insan çalıştıran şirketlerden birisi ) kadar kapitalizmle koyun koyuna uyurken, sosyalizmin mantığından çok ateşine sürüklenenlerdensiniz.. Ha ne olucak durumunuz ? 20 yaşında artık olayları uzaktan izlemeye başlayacak, 25 yaşında evlenip bu işlerden az da olsa soğuyacak, 30 yaşında CHP'li olacak, 45 yaşında ekonomik olarak gelecek vaad eden partileri destekleyeceksiniz. Çünki bu sizin mücadeleniz değil. Siz evinizde PC, rahat sıcacık yatak içerisinde yatarken gerçek proleterler halen eziliyor. Filistin, Irak'da halen insanlar ölüyor. "e ben Türk komunistim, ülkemde faliyet yaparım" da diyemezsin, nerede kaldı enternasyonallik ? Öyle facebook'da videolar paylaşarak olmuyor, çıkın da biraz işçilerin neler çektiğine bakın. DTP kazanınca sanki işçiler rahata erecek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Deana +1 (tu) Do[ru konusmanin bu kadari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Ülkede faşizm var, ama Türkiye olmasına rağmen tamamen "Türk"'lere zıt yönde işleyen bir faşizm. Hem yeşil hem anti-türk faşizmi demokrasi adı altında. Bırakın bunları. Öyle bir ortam yaratıldı ki köpekler kurtlara atarlanıyor, ama herkes yerini bilecek. Bugün bilemezse yarın bildirilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Calimero kendini kurtlerin braveheart i saniyor sanirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 bu konusmayı yapan benım gozumde mılletvekili deil, bölücünün önde gidenidir, teroristtir, bebek katilidir. ve bu "KARI" nın konusmasını savunanlar varsa, yazık gunah tuh yazıklar olsun suratınıza tukurmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 igreniyorum boyle insanlardan. sizin varliginizi kabul etsek bile saydiginiz sehirlerde dahil olmak uzere olusan cografi alanin adi "turkiye" dir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 2. mesajda kavga çıktığını da ilk defa gördüm. baya geliştiriyosunuz kendinizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Demokrasi bir cesit koyun sayma oyunudur. Kimin daha cok koyunu varsa kazanir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 coğrafi bölgenin adı kürdistansa mezopotamya filan diyede ülke kurak o zaman. zaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar