Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Milletvekiline Bak..

wEll

Öne çıkan mesajlar

DTP milliyetçi bir partidir, demokratik adından çok bir ırkın çıkarını gözettiği için ırkçıdır. Türk adı neden bu kadar battı anlamıyorum millete. Türk diye ırk yok ki, onu bırak "ırk" denilen kavram zaten kafalarda var olan soyut bir kavram. Ayrıca Türk demek Türkiye'li demek. Türkiye bir ırkın ülkesinden çok coğrafik bir terim aslında...

Türkiye'de sol zayıfladığı için kürt soluna tutunmaktadır.

DTP'nin 15 yaşında ki eylem timleri ve yaptıkları çoğu eylemde "kürt faşizm"idir.

Kürt sorunu diye de bir şey yoktur. Oranın sorunu işsizlik, ekonomidir. İşsizlik hep o gençleri bazılarının gazıyla meydanlara itmektedir.

Ve siz "ben solcuyum" diyenler, che t-shirtleri giyerken çok önemli bir şeyi unutuyorsunuz. Che ırklar adına savaşmadı, Che "United Fruit" adlı uluslararası meyve şirketine ve onun yardakçısı iktidara karşı savaştı.

Ama siz cevahir'lerde gezecek, converse giyecek ( çinde günde bilmem kaç dolara insan çalıştıran şirketlerden birisi ) kadar kapitalizmle koyun koyuna uyurken, sosyalizmin mantığından çok ateşine sürüklenenlerdensiniz..

Ha ne olucak durumunuz ? 20 yaşında artık olayları uzaktan izlemeye başlayacak, 25 yaşında evlenip bu işlerden az da olsa soğuyacak, 30 yaşında CHP'li olacak, 45 yaşında ekonomik olarak gelecek vaad eden partileri destekleyeceksiniz.

Çünki bu sizin mücadeleniz değil. Siz evinizde PC, rahat sıcacık yatak içerisinde yatarken gerçek proleterler halen eziliyor. Filistin, Irak'da halen insanlar ölüyor. "e ben Türk komunistim, ülkemde faliyet yaparım" da diyemezsin, nerede kaldı enternasyonallik ?

Öyle facebook'da videolar paylaşarak olmuyor, çıkın da biraz işçilerin neler çektiğine bakın. DTP kazanınca sanki işçiler rahata erecek..
Sosyal ağlarda paylaş

Ülkede faşizm var, ama Türkiye olmasına rağmen tamamen "Türk"'lere zıt yönde işleyen bir faşizm. Hem yeşil hem anti-türk faşizmi demokrasi adı altında. Bırakın bunları. Öyle bir ortam yaratıldı ki köpekler kurtlara atarlanıyor, ama herkes yerini bilecek. Bugün bilemezse yarın bildirilecektir.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...