Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 WhiteDagger said: Bir erkek sadece 1 kadına KADINIM diyebilir.. Yoo, ben Pyro'ya kadınım diyorum mesela, yanlış olmuş burası. Pyro'yu tanımıyorsan diye ekleyeyim, kendisi kadın değil, gayet ibne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 WhiteDagger said: Bu insanları kim yetiştiriyor ... Kadınlar.. kim kendilerine aşık ediyor salakça aptalca hunharca.. kadınlar.. katilmamak elde degil. Ama Hüsnüde hayvanmis gercekten. seki dede meme var ama ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 WhiteDagger said: .Çünkü hayvan soyundan gelen biz insanlar hormonlarımız tarqafondan yönetilen basit yaratıklarız... (tu) calimero said: ne içtiysen ben de aynından istiyorum ahah :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar