Obi-Wan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Bencede ama nerf gelecek diyo herkes. Ona göre kasacam[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Obi-Wan, 12 Haziran 2004 22:08 tarihinde demiş ki: Ya benim bir sorum olacak. Şimdi ben normalde master commando-master teras kasi ve pistoleer kullanıcam PvP'de. Ama tkm güçsüzleşecek falan diyolar. Şuan bende master commando dışında master fencer var. Eğer tkm güçsüzleşecekse onun yerine ne alıyım? Fencer kalsın mı? ??[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Abi kimse bilmiyo ki :) Bazıları mind kalkcak diyo, bazıları heallenebilcek diyo... Ama daha 3-4 ay var görüşü çok yaygın, ondan bugüne uygun bişi kasıcam ben.[signature][hline][b]Penthesilea I feel peace within as your soul meets a new world A world where you may step up to a higher learning Take my hand and walk down the path of forgiveness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute_X Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Bence en son pvp skillerini yap biraz diğer skillerin güzelliğini tat :) Deadric Forever Rebel [Bu mesaj Cute_X tarafından 13 Haziran 2004 14:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obi-Wan Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Cute normalde ben pikeman ve swodsman kasıp yukarıda söylediğim template ile kalacaktım. Ama bu nerf olaylarında ne olacağını bilmediğimden kasamıyorum. 3 Temmuza kadar burdayım. Kassam 1 prof biter. Ama bilgi olmadığından bişi yapamıyorum.[signature][hline]Deno O'Connor-FrF-Eclipse Master Commando,Master Marksman,Master Medic,Master Scout,Master Pistoleer,Rifleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute_X Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Çok yenilik gelicek ondan sabit birşey söylemek zor oluyor jedi olmakda kesinleşse başlıcağım ama hayırlısı şuan 1 prof npc kesmek için yeterli hatta duellarda kotu olmuyor ( tkm ) ama gidip duel charı yapınca bir yerden sonra baya biliriz çok yenilikler gelsin ona göre harakete geçeriz :) [signature][hline]Deadric Of Eclipse [Bu mesaj Cute_X tarafından 13 Haziran 2004 19:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar