Salire Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Ben wowdan anlamam sadece ilk çiktiğinda 6 ay gibi bir süre oynadim ama arkadaşım oyunu birakti ve karakterinin satilabileceğinden dahi haberi yok ona bir yardım edeyim dedim. lvl 80 shaman (tier8.5) 2 parça eksik http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Mazrigos&n=Jimena lvl 78 Death knight Orc lvl 70 Rogue Blood Elf lvl 60 Priest Undead famale lvl 60 Paladin Blood Elf Fiyat olarak normalden ucuza vermem normaldir ,tam olarak fiyatta veremiyorum biraz araştirmam lazim. Sormak istediklerinizi sorun arkadaşa sorayim. Teklifleri bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 güvenilir arkadaş. kefilim. asd edit: baltalamayayım, küfür yemeyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salire Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2009 ucuza verecem la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar