Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 arabanın link i bu Satan çok yakın bi arkadaşım orda zaten yazmış özelliklerini. Bi sorun çıkarsa yakasına yapışırım zaten. Ben kendim şahsen almak istiyodum ama sabancı vs. annemlere bide fazladan harcama yaratmak istemiyorum. Araba şahane uçarak gidiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 pazarlık sünnettir. bu ramazan gününde bunu hatırlat arkadaşına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 1 whooper ısmarlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 10K lık arabanın neresi pazarlık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 üstüne alma işlemleri vergisi çalgısı falan var bunun. pati indirimi falan yok mu 9.200 çalışır benden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 arka kapıları yok adam sizi kekliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 bi upta benden çok temiz görünüyor vallaha kilometreside yaşına göre oldukça düşük hayırlı satışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 kaç kere sıfırlanmıştır o şlksdjfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 araba ciddi anlamda az kullanılmış adam yazmış zaten sorunlarını. İşte teybi çalışmıyor falan.. Ama o motordan çıkan sesi duyunca teyp falan açası gelmiyo insanın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar