Mosquito Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 almayı düşündüğüm kasanın minimum özellikleri 1ghz işlemci 1gb ram geforce fx5 yada ati 9500 serisi bunlara uygun anakart en az bu özellikleri sağlaması gerekiyor.çok abartmamak kaydıyla daha iyi özelliklerde bişilerde düşünebilirim.ama mümkün olduğunca ucuz bişi toplamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 amd3200+ işlemci msi k8n neo4 platinium anakart 2gb ram his iceq turbo hd2600xt ekran kartı zalman cnps9700 nt sogutucu yanı şeffaf modlu kasa. içinde kalite uv duyarlı fan ve uv katot ışık. lg dvd rw + lg cd rw siyah kasa. 365 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 aynı dediğin özellikte bi pc var elimde 1 ghz işlemci 1-2 gb ram (bakmam lazım tam hatırlamıyorum 2 olması lazım) fx5200 işlemci harddisk var üstünde ama kaçlık onu da hatırlamıyorum monitörü bile var hp marka, alet taş gibi çalışıyor hiç sorunu yok ne kadar vereceksin ona göre satabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 benimki ucuz mu kaçtı lan? biri atlarsa bana sat diye fiyat artırımına giderim ona göre sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 AMD3200 ATI9550 (256MB olanlardan) 1GB RAM Yalniz PSU ve DVD-ROM alman lazim. Su anki DVD-ROM CD okumamakta kararli. PSU, tum USB'ler dolu oldugunda bazilarina guc vermekte zorlaniyor. Yalniz bu aletle ne yapmak istiyosun ki? Yani emin misin boyle bir sey aradigina? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sawyer Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 said: fx5200 işlemci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar