SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Abi yanlız, 11 kilo patlayıcının hiçbir mantıklı açıklaması olamaz bence yahu. Hatıra diye saklanmaz zaen bu kesin de, başka ne gibi bi düşüneyle evde bulundurulur bilmiyorum. Eylem yapacaktı veya yapmayacaktı, bunun garantisini kimse sunamaz ki önümüze. Hem, benim evimde 11 kilo patlayıcı yakalasalar afedersin biyerimden kan alırlar, niye, çünkü şaka değil 11 kilo patlayıcı bu, insan herşeyi yapabilir bununla, ve yapmayacağına dair bi garanti de verilemez. Bu adam ordu mensubu bu yapmaz, ama terörist olsa yapardı diye bi düşünce fazla saçma kişisel kanaatimce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Horizon said: pkk nın genel olarak hedefi siviller değil. O yüzden karşılaştırman yanlış. hayatımda bu kadar sapkınca, bu kadar yanlış, bu kadar zalimce bir açıklama görmedim. sadece şunu sorayım, sen daha 10 yaşındayken mavi çarşı katliamına tanık olmak nedir bilir misin ? kendi annen, eşin, baban, kardeşin, çocukların öldürülse ne düşünürsün ? "genelde sivillere saldırmıyorlar aaa" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 abi yeni moda onları ergenekona yıkıp pkk'yı aklamak. hatta bi yeni moda da "pkk'yı" yerine "pkk'yi" yazmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Horizon said: pkk nın genel olarak hedefi siviller değil. O yüzden karşılaştırman yanlış.bi mesaj daha var burada, bu yarbayın hedefi siviller yani. AAHAHAHH. tayyip erdoğan'ın korumalarının silahları var. hedefleri siviller. gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 "moda olayları ergenekona yıkmak" derken bişey görüyoruz da söylüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 fizban said: Horizon said: pkk nın genel olarak hedefi siviller değil. O yüzden karşılaştırman yanlış. hayatımda bu kadar sapkınca, bu kadar yanlış, bu kadar zalimce bir açıklama görmedim. sadece şunu sorayım, sen daha 10 yaşındayken mavi çarşı katliamına tanık olmak nedir bilir misin ? kendi annen, eşin, baban, kardeşin, çocukların öldürülse ne düşünürsün ? "genelde sivillere saldırmıyorlar aaa" El insaf , bukadar sapkın yanlış ve zalim bir çarpıtmayı aksine sen yapıyorsun. Öncelikle konumuz bu değildi fakat arkadaşımızın biri pkk nın elinde bulunan mühimmatın , ordu mensubu olan ve yargılanan birine ait bulunan mühimmattan daha fazla olduğunu söyleyerek bir şekilde savunmaya kalkmış. Benim cevabıma gelince , burada hakatten haddinizi aşıp açıkça terbiyesizlik yapmaktasınız o lafımı pkk yı savunmak veya aklamak şeklinde değerlendirerek. İnsanların laflarını bukadar çarpıtmayın , bu şekilde belden aşağı konuşup çirkinleşmeyin. Ne demişim ? genel olarak pkk'nın hedefleri sivil olmuyor. Sürekli hedefi sivilller olmuştur , özellikle sivillere saldırıyorlar diyebilecek varmı aranızda ? Sanki başka memlekette yaşıyoruz. "Genel olarak sivilllere saldırmıyor =/= sivillere hiç saldırmıyorlar" Bir tartışmanın genel gidişatında söylenilen bu lafın , ne üzerine söylendiğini , neye karşı söylendiğini anlamadan veya bilinçli olarak anlamaya çalışmadan kimseye iftira atmayın. Haddinizi bilin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 pkk kuruluşundan apo yakalanana kadar olan süreçte ne yapmış, kimleri katletmiş bi aç oku istersen. balık hafıza bana had bildiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Yukarıdaki mesajım üzerine hala zeytinyağlılık üstün meziyetini kullanarak bu mesajı atabildiğin için tebrik ediyorum. Şimdi konunun en başındaki tartışmanın ne olduğunu ve bunların ne üzerine yazıldığını bilmeden , bikaç kişi daha çıkıp yukarıda mesajımdan alıntı yaparak , pkk yı savunuyor , iyi göstermeye çalışıyor diye galiyanla mesaj yazacaklar. Konuyu ana temasından saptırma ve üzerine iftira atma kabiliyetiniz çok iyi , bunu kabul ederek saygı duyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 zeytinyağlılık yapan sensin, bi laf etmişsin, üstüne bir de sıvamaya çalışıyorsun. horican said: Ne demişim ? genel olarak pkk'nın hedefleri sivil olmuyor. Sürekli hedefi sivilller olmuştur , özellikle sivillere saldırıyorlar diyebilecek varmı aranızda ? Sanki başka memlekette yaşıyoruz. ben bunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. 80lerin sonu 90ların başını yaşamış herkes de bunu rahatlıkla söyleyebilecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 O dönemlerde öyle olduğunu ben de biliyorum. Dikkat edersen buradaki ana tartışmada bugünden bahsediliyor. Ana tartışmayı gözardı ederek lafları istediğin yere çekebilirsin zaten. Yaptığınız bu , benim sinir olduğum nokta da bu. Yarbay dönmezin bulunan silahlarından bahsediyoruz , bunu kalkıp pkk nın mühimmatları ile karşılaştırarak , pkk okadar mühimmatla yapmıyorda yarbay dönmez mi yapacak şeklinde bir söylem ortaya atılıyor. Durum bu , hala kavrayamıyorsan diyebileceğim birşey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 pkk nasil "genel" olarak sivil hedeflemiyor? 90'lar boyunca hep siviller hedef oldu, bebekler olduruldu, yapma etme, degerli amcalarini korumak icin bu kadar dusuncesiz laflar atma ortaya. not: bugunlerden bahsediyorsun da, daha 2 yil once ankarada carsi bombalandi yahu, yapmayin etmeyin ya. "daha once sivil patlatiyorlardi, artik yapmiyorlar" demek nasil bir savunmadir... ayrica sen oturup Turk ordusunun bir mensubuna bu cumleyle oyle bir kiyaslama yapmissin ki ergenekoncular pkkdan daha tehlikeli daha beter... Sen simdi ergenekon (lol) sorusturmasinda sorgulanan bir adami ulkeyi 30 yildir terorize eden bir grupla bir tutmayip bi de daha mi yerin dibine geciriyorsun? Nasil bir adamsin sen ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nacreous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Horizon said: pkk nın genel olarak hedefi siviller değil. O yüzden karşılaştırman yanlış. Hedef asker olunca masum mu oluyolar, nedir olayın senin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 gerilla oluyorlar, özgürlük savaşçısı oluyorlar. pekeke oluyorlar. sen de faşist tece oluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 yasasin akp ya, bravo valla, ulkeme demokrasi getirdiler, tabu olan konular artik rahatlikla tartisilip konusuluyor, hll akp! Eskiden PKK teror orgunu lanet olsun derdik, artik acilimlara davet edecek cesareti bulacak milletvekillerimiz var, Eskiden bu ulkenin en buyuk degeri ve en guvenilir kurumu olan askere karsi halkin guveni cesitli yalan dolan veya abartilarla tamamen karalandi, varligi ve anlami sorgulaniyor, Eskiden bu ulkede Ataturkun degeri ve bu ulkeye kattiklarina saygi vardi, artik neredeyse yerin dibine gececek, Bagimsiz ve demokratik olan bir ulkede programlar sansurleniyor, internette sayfalar yasaklaniyor, yasasin ozgurluk, yasasin yikilan tabular! Artik PKK yi muhattap sayabiliriz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Tartışmayı bilmeden veya okumadan mesaj yazdığımız için böyle oluyor. Loxias said: Bence Ergenekonun ele başı annesi. 11 kilo patlayıcı çıkmış boru değil C4. Boğaz köprüsünü falan hava uçursalar düşünsenize kargaşayı. 11 kiloyla ben Türkiye'yi yerinden oynatırım. Biri şu liboşlara PKK'ya düzenlenen baskınlarda kaç kilo patlayıcı yakalandığından bahsedebilir mi. Eminim o miktarları duyunca, 11 kilo ile anca mikserde milkshake yapılacağını anlarlar. Tartışma burada başladı. Ben de bunun üzerine pkk genel olarak sivilleri hedef almıyor dedim. Sanki pkk okadar mühimmatla ülkeyi karıştıramıyor , yarbay o bulunanlarla mı karıştıracak edası.. Benim lafım günümüzü ilgilendiriyor , biz 90 larda yaşamıyoruz. Bunu neye dayanarak söylüyorum , yakın yıllarımıza dayanarak. Açıkça şöyle düşünüyorum. Genel olarak hedef siviller olsa , karakolları basıp askelerimizi şehit edenler , hergünü geçtim her hafta sivil öldüremezmi rahatlıkla , güneydoğuda ? Bence öldürebilirler. Konunun özünden sıyrılarak istediğiniz yere çekebilirsiniz. Kısaca pkk nın ellerinde mühimmatla ortalığı karıştıramaması ile yarbay dönmezin bulunan silahları ile neler yapılıp yapılamayacağının hiçbir alakası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Horizon said: Tartışmayı bilmeden veya okumadan mesaj yazdığımız için böyle oluyor. ya sus artik sus adam sus. Boyle gereksiz seyler yazip, kurtaramayip sonra "tartismayi bilmiyorsunuzzz" diye cikma breh zindik. Basbayagi ortaya cikip pkknin hedefi siviller degildir demissin, yan basmissin... daha fazla bisi yazma bari, bugun ara ver ve yazdigin laf unutulsun diye umit et. batirdin sictin sivadin iste. anla artik aaa... hala tepeye cikmaya calismak. imdat ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Azmodai said: bu ulkenin en buyuk degeri ve en guvenilir kurumu olan asker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 evet luigi. cok alakali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Azmodai said: Horizon said: Tartışmayı bilmeden veya okumadan mesaj yazdığımız için böyle oluyor. ya sus artik sus adam sus. Boyle gereksiz seyler yazip, kurtaramayip sonra "tartismayi bilmiyorsunuzzz" diye cikma breh zindik. Basbayagi ortaya cikip pkknin hedefi siviller degildir demissin, yan basmissin... daha fazla bisi yazma bari, bugun ara ver ve yazdigin laf unutulsun diye umit et. batirdin sictin sivadin iste. anla artik aaa... hala tepeye cikmaya calismak. imdat ya. imam osurursa demişler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Azmodai said: Horizon said: Tartışmayı bilmeden veya okumadan mesaj yazdığımız için böyle oluyor. ya sus artik sus adam sus. Boyle gereksiz seyler yazip, kurtaramayip sonra "tartismayi bilmiyorsunuzzz" diye cikma breh zindik. Basbayagi ortaya cikip pkknin hedefi siviller degildir demissin, yan basmissin... daha fazla bisi yazma bari, bugun ara ver ve yazdigin laf unutulsun diye umit et. batirdin sictin sivadin iste. anla artik aaa... hala tepeye cikmaya calismak. imdat ya. Senin gibilerin ne düşündüğü umrumda değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deja cyrano Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Azmodai said: evet luigi. cok alakali. "bu ulkenin en buyuk degeri ve en guvenilir kurumu olan asker" gibi bir tamlamadan daha saçma olamaz diye düşündüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 %50' si askerden yırtmak isteyen bir toplum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 senden daha anlamsiz olmasin? boyle bozma cabalarini izliyorum da son postlarinda, cok ugrasiyorsun, taktir ediyorum, varligini belli edip gostermeye calisiyorsun kendini ama yine de yetersiz kaliyorsun. lutfen aradan cekil, onemli bir konu tartisiyoruz burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 calimero said: %50' si askerden yırtmak isteyen bir toplum... zorunlu askeri hizmet ve askeri kurumun bu ulke icin onemini tartisma icinde ortaya atip karistirip kacmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horizon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Azmo senin konu ile alakalı bir mesajını göremedim. Varsa fikrin görmek isteriz , insanlara laf yetiştirme görevin dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar