Valtyr Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Lvl 75 lightning sorc um ama hellde bırakın diabloyu kesmeyi çevredeki thrashleri bile kesemiyorum çok kasış var mıdır bir kolay yolu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Valtyr said: Lvl 75 lightning sorc um ama hellde bırakın diabloyu kesmeyi çevredeki thrashleri bile kesemiyorum çok kasış var mıdır bir kolay yolu? Biz neciyiz? Madem serverda oynuyon haber etsene :]. Ama illa solo yapacam diyorsan diablonun mekana teleport ile gel. Frozen orb a veren bir staff falan bişey bul. Light immueleri onla kesersin. Biraz uğraştırır ama yapılır. Diablo minionlar cold+light immue çikarsa oturur ağlarsın. Yada sabret. 23.30 gibi servera gelirim el atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadist26 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 oyundaki nickin ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 single mış. ama server a gelecek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 kimse kalmadı serverda ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadriel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 evt kalmadi kimse serverda bence buna oturup aglamak lazim (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Bence baal yapmak lazım. Tabi benim de akşamları evde oturup bundan nasiplenmem lazım ki oldukça zor ihtimaller dahilinde mümkün olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 cumartesi geliyorum geri. kaçmayın bi yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Delirecem. Bıktım mf denemekten ben de. Viper ararken shako düşürdüm, hala viperim yok. Bi de runelerim hazır ama flail bulamadığımdan hoto yazamıyorum İKİ gündür! Cumartesi muhtemelen gelirim ben de oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 var bende fazladan, veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadist26 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 flailleri toplamiyordum ama az önce aradığını okudum gökhan bende war 4 soketli oyuna gelince pm at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadist26 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Aluriel said: cumartesi geliyorum geri. kaçmayın bi yere. nerelerdesin serhat pazar oldu bak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2009 geldim istanbula da eve geçemedim daha bi türlü. akşama gelirim sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar