Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 arkadaslar bilmiyorum aranızda hic bu programla ugrasmıs arkadaslar var mı ama gene de sorayım dedim runtest yaptıgımda tcl error sourcing tool-and-target-specific interface file ./../config/unix.exp. bu sekilde bir error alıyorum bunun sebebi ne olabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 selam, unix.exp i bulamiyor. unix.exp in bulundugu dizini gostermen icin .dejagnurc nin icerisine set boards_dir /path/to/exp/files verebilirsin. Source dan derlediysen, bence surumunle gelen paketi kullanmalisin, zira unix.exp i bulamamasi olagan disi. birde baktigi yeri kontrol edebilirsin ../../config/unix.exp mesela. ayrica set verbose 9 vermenide tavsiye edebilirim ilk basta, icine girdigi dizinleri yada nerelere baktigini rahatca gorebilmen icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 tamam cok sagol halletim Edit:Make.am 'in icindeki path yanlısmıs o sorun cıkarmıs bu arada:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar