Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 FM Live'dan özenip yapmışlar sanırım, daha 10dk önce farkettim açıldığını. Gerçek oyuncular ve takımlar var, FM Live'dan farklı olarak beleş ve browser üzerinden oynanıyor. http://www.cm-online.com Bronze World 131'deyim ve Toulouse'u kaptım, gelin daha takım var alınmamış baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Aynı serverda messina'yı aldım ben de bakalım, hedef fiorentina sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Yalnız bizim world ful gold üye http://www.cm-online.com/main/ranking/viewEPRanking neyse bi öğrenelim de oyunu değiştiririz olmazsa (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 İlginçmiş, Atalanta'yı aldım bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 şu turnuvaya katılsanıza, http://garrincha2.cm-online.com/buddyleague/viewJoinBuddyLeague?buddyLeagueId=7155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 st. ettieni aldım ben de.. kadrolar gerçek mi bu arada? fena kadro kurmamış etienne :D değilmiş kadrolar gerçek :D emekliler takımı gibi kadro var bende. sol bek roberto carlos , orta sahada viera , forvette larsson :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 yok kadrolar gerçek de senden önce transferler olmuş oluyor. benim takımda baya tuluslu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 sergen, m. doğan falan halen bjk kadrosunda lolz, eski database kullanılıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 gelin abi gw131e oyun dandik ama sinerji yaratırız adf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Ben BW 121'de Real Betis aldım, hayatında CM oynamamış bir insan olarak 2 maçta 2 galibiyetle başladım kariyerime. Ligde 6.lıktan 4.lüğe yükseldim, önümdeki maçlara bakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 fiorentinayı aldım ligde 16.yım :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Silphatos said: sergen, m. doğan falan halen bjk kadrosunda lolz, eski database kullanılıyormuş ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 oynamak isteyen varsa pm'den mailini atsin davet edeyim, veya direkt gw131'e fransa ligine gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 nisan 2010'da kepenkleri kapatıyormuş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar