Devilmanta Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 2 Hafta önce bir desktop pc topladım özellikleri şunlar. asus p6t board intel i7 920 CPU gtx 275 GPU 2x3 gb Kingston triple kit ram 1tb hdd falan filan... makinaya windowsun sitesinden indirdiğim win7 64 bit i kurdum. Probleme gelince; Anakartın üzerinde 6 slot var 3ü turuncu üçü siyah. truncular A1-B1-C1 slotları yani ramleri ona takmamı söylüyor kitapçıkta. Taktımda ancak bios ve windows ramleri 4 gigasını görüyor. Garip bi şekilde CPU-z 6 gb görüyor ve triple çalıştığını söylüyor. ramlerden birini çıkarınca cpu 4 gb gösteriyor ve dual çalışıyor diyor. Kafayı yicem internette araştırmadığım sormadığım yer kalmadı asusun forumunda bile doğru düzgün cevap yok. Biri demiş ki cpu tam oturmamış olabilir bazı pinler anakartla tam yerleşmediyse sorun ondan kaynaklanabilir dedi ama mantıklı gelmedi varmıdır gerçeklik payı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 win7 bilmiyorum, vista 64bitte sp2 yi yükleyince düzeliyordu olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 pentiumun düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 sorunu çözdüm: cpu yu çıkarttım cpu nun dokunduğu anakart üzerindeki pinlerden 2 si yamulmuş. onları düzeltince sorun kalmadı hadi bakiim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 hay masallah takan arkadasa helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Nekadar mal oldu bu makine ? psusu ile birlikte ? Hemen hemen ayni benim makine çünkü sadece I7 extreme bide Sli var ama mainboard vs hepsi ayni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 monitör klavye mouse hariç 2000 TL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Aman hocam, sanki kolumu kıvırmışlar gibi hissettim yazını okuyunca. O pin bir kez daha yanlış oturursa kırılır aman dikkat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Gandalf_ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 i7 920 zotac geforce gtx 260 3*2gb ocz gold 1600mhz cm 690 460w psu ile logitech klavye+mouse ga x58-ud4p anakart samsung dvdr 1980 tl verdim 12 ay taksitle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2009 Vay be ucuza almışım ben demek'ki :) saol bilgi verdiğiniz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar