Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Çiptek'i diyor o =P.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 anladım oha ne alakam var çiptekle bea oharanzi dur düzgün bi foto koyim[signature][hline][i]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ulan kosuya cikamadim sizin yuzunuzden ben kacar[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ay em nat çipteeek[signature][hline][i]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? [Bu mesaj Deep-Night tarafından 13 Haziran 2004 01:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Alexi_Septimus, 13 Haziran 2004 01:14 tarihinde demiş ki: Bence gel beraber deldirelim. Bende 2.ciyi açtırmış olurum. Çünkü moral lazım oluyor o sırada. 45 milyon bayılıyoruz(yada eğilerek yaptığımız hareketi yapıyoruz) onun verdiği moral göçmesi oluyor. olm ben sag salim bi turkiyeye geleyimde piercing'i 45 milyonu sora dusunuruz :)[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Sen koş gel konuşuruz =).[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 nerde yaptırıyonuz lem RedCat te mi?[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Red Cat'e gidince gençliğini verip çıkıyorsun.Fecii pahalı.Tamam kaçınmamak lazım, ama oraya mankenler hede hödö sosyete insanlar gittiği için sağlam para veriyorsun, kazığa alışmışlar. Yarım Elma/Halep Pasajı/Beyoğlu[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Becouse you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will. VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ben dövmemi princess otelin karşı sokağında biyer vardı orda yaptırmıştımda herif yok ortalarda kapamış dükkanı. 2 yıldır red cat e gidip kolumdakine bişiler ekletcem 2 yıldır üşeniyorum ya ne kadar fiatlar acaba bi gitmek lazım :D bakarsın 2 manken takar kolumuza çıkarız :D[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 said: Alexi_Septimus, 11 Haziran 2004 01:32 tarihinde demişki: Verse hoş olur tabi. yorum yok :D[signature][hline]. [Bu mesaj Proxa tarafından 13 Haziran 2004 16:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 İçiniz kötü sizin. Fesat herifler =P.[signature][hline][i]It is so ignorant to cry in someones funeral.Becouse you already know everyone will die some day, since the day you know him you should already know that.Now, look in my eyes and start thinking me rotting and decaying in my coffin.Sounds sad huh?But we are all sure that you and I will die some day.Maybe tomorrow maybe now.No need for tears in my funeral.Accept me dead, and so I will. VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar