Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Yoruma açıktır.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 güzel olmuş cidden[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 ibrahim tatlıses olmuş güzel olmuş hoş olmuş :)[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Bu arada bana bayan güzel yüzlü bir arkadaşımız lazım. Modellik yapıcak bana. Kendimden sıkıldım.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Hos bahane tabi ;)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Yok be. Böyle surat fotoraflarından bahsediyorum ben. Gelip yanıma poz vermesine gerek yok. Verse hoş olur tabi. Ama güzel gözlü olması şarttır.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 said: Alexi_Septimus, 11 Haziran 2004 01:16 tarihinde demiş ki: Bu arada bana bayan güzel yüzlü bir arkadaşımız lazım. Modellik yapıcak bana. Kendimden sıkıldım. esası bunuda söylicektim başka bi surat bulsan fena olmaz diye ama kızarsın kafamı patlatırsın malum dimi:-P[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 sana chemicali verelim ondan güzel bayanmı var paticikte? :)[signature][hline]yaşam anlamsızlıktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ka$lar cok kalin olmu$... ibo'yuda gecmisin ha =)[signature][hline]- never too old to learn! life isn't a coincidence, it's a reflection of us! Dmx is a member & founder of PA-TSD Paticik Anti-Thread Saptiranlar Dernegi Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 said: Chiptech, 11 Haziran 2004 02:34 tarihinde demiş ki: sana chemicali verelim ondan güzel bayanmı var paticikte? :) senin karşında boynumuz kıldan ince sen benden güzelsin[signature][hline]And there's a million of us just like me who react like me, burn, smell, explode like me glow like me, periodical like me and just might be a piece uranium, but they are just isotopes of me! I'm Chemical. Yes, I'm the pure Chemical All other isotope Chemicals can't react forever. So won't the pure Chemical please meltdown please meltdown please meltdown... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 efekti fazla vermişsin kaşlar ve göz çevresi olmamış eskisinden çok daha iyi.[signature][hline][b]Arcane Kısayol Çubuğu[b] v1.0 :::son mesajlar:::bilgisayar oyunları:::arama::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Arkadaşlar smugde tool kullanınca ister istemez bazı yerler kalınlaşıp inceliyor. Yapabileceğimiz birşey yok yani.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 piercing'in kotu durmus onun disnida guzel[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Hah, babamdan söyle yakışmamış diyen ilk kişi sensin ehu.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 hayir canim, eminim normalde guzel duruyodur hatta bende yaptiracaktim kasima. sadece resimde kara kara kotu durmus oyuzden dedim[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Yaptır yaptır... Hatta gel beraber gidelim, bende yanını bir yanını deldirecem ehe. Ama çelik siyah lazım ya pof.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 yok astim piercingdir gothdur odur budur :P saka bi yana, kapisindan donmustum kiyafet giyer cikartirken kopartirim bunu kasimi parcalarim diye dusunup vazgecmitim[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Yok be, ben 2 3 kere taktım t shirte. Ölüyorum sandım hehe. Bi kerede tarak geçirmiştim, gözümden yaş gelmişti hehe.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ohş okurken acıdı bu arada albümümüe bak alexi =)[signature][hline][i]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? [Bu mesaj Deep-Night tarafından 13 Haziran 2004 01:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Bence gel beraber deldirelim. Bende 2.ciyi açtırmış olurum. Çünkü moral lazım oluyor o sırada. 45 milyon bayılıyoruz(yada eğilerek yaptığımız hareketi yapıyoruz) onun verdiği moral göçmesi oluyor.[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Alexi_Septimus, 13 Haziran 2004 01:12 tarihinde demiş ki: Yok be, ben 2 3 kere taktım T shirte. Ölüyorum sAndım hehe. Bi kerede taraK geçirMiştim, gözümden yAş gelmişti hehe. ehu tamam iste kendin kodlayip atmissin bana TAKMA diye mesajinda :P[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 said: Deep-Night, 13 Haziran 2004 01:13 tarihinde demiş ki: ohş okurken acıdı bu arada albümümüe bak alexi =) aman diyim deep sende cikma benide vampir yapin diye[signature][hline]says the rhino... PS: lan, small tag'i actin nie kapatmiosun :) [Bu mesaj AssassiN tarafından 13 Haziran 2004 01:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 ehau niye? Alexi Style bi resim sadece :p hem niye vampir potansiyeli yok söle bakim açıkça[signature][hline][i]nasıl oluyor zaman bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 HAHAHAHAHAHA. Süper ya hahahaha =)[signature][hline]VII. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 sey ooe disler cikmamis ondan :)[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar