vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Arkadaslar comodo benim warpatch.exe yi sildi gonderebilirseniz sevinirim. Herhangi bir dosya paylasim sitesine yada mailime [email protected] simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 çok ilginç bi olay olmuş seninki :) mail atamadım ama rapidshare'a koydum... sen nolur nolmaz bi tarat dosyayı benim makina bu belli olmaz :D http://rapidshare.com/files/271020892/warpatch.rar.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Yardim icin sagol hocam, malesef ise yaramadi sole bir hata aliyorum --------------------------- Patch error! --------------------------- The patch client was unable to retrieve the file [patcher.prod] from the patch server. Please try the patch operation again in a short while. --------------------------- ОК -------------------------- iki aylik odemeyi de yeni yapmistim saglik olsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Tan_ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Reinstall. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 disklerimi turkiye`ye goturmustum kesin donus yapiyorum diye ama ekime kadar moskova da kalmam gerekti. simdi 800 ruble veripte yeni diskler almakta istemiyorum. zaten bi reinstale ihtiyaci vardi oyunun ingilizce UI yuklemistim oyundaki tum isimler kaybolmustu :) neyse zaten 1.3.1 i sevmemistim oyunun tadini kacirdi :D 1 ay oynamam olur biter :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar