DaMieN Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Orjinal oyuna karşı değilim Karşı da olmadım Arkadaşlarımda olmadı fakat SwGc forumlarında yanlış anlaşıldık Sanane nin ticari kaygılarla kapatılması üzüntü verici Illegal serverlardan bahsedilmiş Illegaldir kapatılmalıdır denmiş Warforge ve bir yığın Pvpgn server ları bunların hepsi yurtdışında bazıları Amerika da Hani varya Blizzard onun hemen yanında Blizzard nie bunları kapama gereği duymuyor? ben bu soruya cevap arıyorum SwGc istediğini yapabilir ki yaptıda Ama Sanene Inc. e yapılan haksızlıktır. Tekelleşmedir. Daha çok müşteri. Kendilerine gelecek paranın dışarıya çıkmasına engel olmaktır Evet Esen Elektronik Türkiye ye oyun getirmiştir. Ama daha ucuza değil Yakında buralarda da görürüz kendilerini Ama sorumu yeniliyorum "Warforge ve diğer Pvpgn server ları niye kapatılmıyor?"[hline][TutunamayanlarDerneği] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaMieN Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 ve ardından eklerim Yabancı şirketleri olmayan bir piyasaya sokarak siz o ülkedeki piyasayı geliştirmezsiniz tam tersi yabancı para babalarının arka bahçesi yaparsınız bu kadar basit.[hline][TutunamayanlarDerneği] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Aslinda olaya Osmanlinin Devsirme sistemi ve Türklerin köylerde kalip sehirlesmeden uzak durarak ticaret ve finans sektörünü azinliklara birakmasiyla baslayacagim ama olmacayak....[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Türk milletinin akli hep kolaya gider ya Azmo dayı. Onlarda snni kapattirdilar kolay yoldan ortada kalan kocaman bir kitleye sahip oldular. Şimdi bu kitle anet, bnet, cnet ,dnet gibi başka serverlara kayacak ama bu zihniyet o serverlarida yavaş yavaş kapattiracak taa ki piyasada tekel kalana kadar.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 [ kurumlara/kişilere hakaret etmeyin! ] [Bu mesaj karakedi tarafından 22 April 2003 01:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaMieN Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 SwGc deki tartışmaları okuyanınız var mıdır hiç?[hline][TutunamayanlarDerneği] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 said: BonePART, 22 April 2003 01:14 tarihinde demiş ki: olay orjinal oyun olmasında e heralde snn in elindeki serverlarda da orjinal oyunlar yüklüdür/yüklüydü... diil midiydi yoksa?[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Swgc karalama politikalariyla bir yere varmaya çalışıyor ama sanıyor ki başarılı olacak. Siz yuvasını yıktığınız bir çocuğu kendi evinize davet ettiğinizde gelir mi? Aynı türk fimlerine benzedi. Hani kötü adam (bkz. Swgc) kıza sahip olmak için sevdiği çocuğa etmediği kötülüğü birakmaz ama ondan sonra da kız ona geri donmez. SwGC hiç kadir inanır filmi izlememiş.[hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anyone Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Arkadaslar girmeyin almayın cd içlerinde patlasın taki orjinal cd fiyatlrı gerçek fiyatına düşene kadar yemeyin abicim kazık aklınız warsa girmeyin netten oyun sitesine bu adamların cd fiyatı düşünce alır girersiniz bu kadar basit. Türkiyedeki onlien gamingi gambazliyan yarın açtığımız siteleri kapattırmak için çabalar ... İllegal Karakter kullanıyorsun kardeşim kapat... /seviye.. [Bu mesaj dark-dr tarafından 22 April 2003 01:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 said: DaMieN, 22 April 2003 01:22 tarihinde demiş ki: SwGc deki tartışmaları okuyanınız var mıdır hiç?[hline][TutunamayanlarDerneği] şu ana kadar hiç işim olmadı. adresi falan nedir cahilliğimi bağışlarsanız...[hline]The road remains wide open while your dreams are alive. Only fear can block the way. -"Iron-Tail" Fratley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaMieN Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 valla forumlarda warcraft bölümünde baya vardır Benim soruma bir cevap bilen yok mu diğer free server ları blizzard niye kapattırmıyor ?[hline][TutunamayanlarDerneği] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Valla hıc gıtme o forumlara ne acsan kapatıyorlar userları banlıyorlar karsıt goruslu olanları. elestırı yapanları ezmeye calısıyorlar falaan fılan.[hline] With each added kill I grow wiser...And with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 http://www.sandwaves.org arkadaşlar şu adrese girin ve ilk ana sayfaya bakin. türkiyede parlayan tek güneşmiş. [hline]No Pain No Gain! Now Suffer! Querquobad Quane[SnowLords] [Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 22 April 2003 01:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaMieN Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 evet saygılı olunması gerekli buna katılıyorum[hline][TutunamayanlarDerneği] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Türkiye'nin Cumhuriyet tarihi boyunca yaşadığı en ağır ekonomik koşullar gereğince böyle bir hareketin ülke gençliği açısından nasıl faydası olduğunu düşünüyorum. Bir insan önce kendi önünü temizlemeli, kendine çeki düzen vermeli. Kaliteli olanı insanlar seçer, kaliteyi yakalamadan kaliteyi yakalamak için uğraşanlara bel altından vurmak ne derece doğru bilemem. Ha snn için bitmem ama sonuçta adamlar karşılıksız girişimci bir hizmet verdiler. Bir nevi pioneer dı bu konuda, her ne kadar SNN i duyarsızlıklarından dolayı çok ta sevemediysem uo zamanlarında, 100 lerce oyuncunun zevkini elinden alıp daha doğru dürüst açılmamış bir oyun servisiyle tek el kalmay çalışmak mantıklı mıdır, iş etiğine uyar mı vs vs... Tabi iş dünyası aç köpek dünyasıdır, yemezsen yerler, swgc de bulduğu ilk açıktan dalmış, yarın öbür gün büyük bir balık onları yutar bu hep böyle gelmiş böyle gidecektir, Türkiye de bu pazarda kolay kolay tekel olabileceklerine inanmıyorum. Sevinsin garipler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanthas Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 bu oyunları üretip pazarlayan firmalar kendi ülkelerini baz alarak fiyatları belirliyolar ve buna göre ordaki normal bi gamer için fiyat hiç bir problem teşkil etmiyo. bu yüzden orda wareze eğilim az oluyor. öte yandan bizim gibi fakir ülkelerde kimsenin orjinal software kullancak gücü olmadığı için her türlü warez mamülü el altından her yerde dağıtılıyor. peki bu warez olayı tamamen durdurulsa insanlar birden lisanslı yazılım kullanmaya mı başlıycak? ekonomik durum böyle oldukça hayır. internette beleş oyun olayı biterse kimse gidip de orjinal oyun alıp online oyun oynamaya devam etmez, net kafelerde oynar. o da biterse evde tek başına oynar. o da biterse hiç oynamaz. olay bukadar basit. bu yüzden de hiç bi firmanın bu warez olayı yüzünden para kaybettiğini sanmıyorum. imkanı olanlar zaten orjinal alıp oynuyor. bu işlerden anladığım için söylüyorum*, şu an dünya üzerinde bi insanın isteyipte bedavaya kullanamayacağı program yok. bu şartlar altında firmalar fiyatlarını uygunlaştırıp [kopya oynunun 10 katı fiyat bile olsa yeter], kazancı maximum yapmak yerine neden imkanı olmayan insanlara zulüm ediyor?[hline]consume the forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaMieN Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 SwGc kapatmıyor, Kapatan Esen Elektronik dikkatinizi buraya çekerim para kazanılacaksa çoğunu kazanacak Esen Elektronik gene[hline][TutunamayanlarDerneği] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Dam swgc nın de pek bır farkı yok sende bılıyorsun.[hline] With each added kill I grow wiser...And with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 damien ikimiz 100 dolar çalsak 10 doları senin, 90 doları benim olsa senin suçun daha hafif olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaMieN Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Forumlardaki olaylarla bu olay birbirine karıştırılmamalı fakat Ve bence sorum SwGc değil Esen dir SwGc nin uyguladığı politikalar yanlış bence Ve bir iki kişinin tutumu[hline][TutunamayanlarDerneği] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaMieN Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 10-90 $ hikayesi ile buradaki olay çok farklı sen orjinal oyuna geçiyorum dedikten sonra lisanslı servre olduktan sonra çeneni kaparsın SwGc nin yetkisi olacağını sanmıyorum Sanane i kapatmak konusunda belki kapatın demiş olabilirler ama bu konuda kararı veren Esen Elektroniktir çünkü yetki onda[hline][TutunamayanlarDerneği] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaMieN Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 "Sanane.com serverları yasal olmayan crcklerle server açtığı için 6 ay kapama cezası 50.000 $ da para cezasına çarptırılmıştır" bu doğru mu?[hline][TutunamayanlarDerneği] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 herşeye rağmen adamlar çok emek verdi çok uzun zaman harçamışımdır orada pek çok dost vardı üzüldüm çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Bizim yararimiza olan ama ASI bir guctu sanane.Starcraft olaylarini hatirlarimda sanki hep gittigin eski ama cok eski bir mekanin kapatilmasi gibi bir his verdi bana uzuldum bi kale daha dustu.....[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2003 damien uçulmuş biraz sanki..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Tıkla tıkla bak ne çıkacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar