Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Türkçe-yabancı farketmez çok güzel şarkılar duydum ama adlarını bilmiyorum bi kaç tanesi dışında evet yazalım o şarkıları bende indireyim :D böyle yazlık yer şarkıları yani hareketli inna-hot gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 up lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Söylemeyin kudursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 :) :) :) :) LÜT FEN LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 inatla up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Edward Maya - Stereo Love Akcent - That's my name Akcent - Stay with me Kid Cudi Vs Crookers - Day 'N' Nite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Böyle birkac dene varidü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Çok saolasın =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 UNO DUO TRE KUATRO AYNOVYUVANTMİ YUNOVAYVANÇA AYNOVYUVANTMİYEEEEEEE YUNOVAYVANÇA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malvolyn Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konu iyi yalniz bende müzikleri taniyorum ama isimlerini bilmiyorum.Az youtube u karistiriyim biseyler bulurum belki. Bob Taylor feat. Inna - Deja Vu Inna - Love E:Buluyorum sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 edward maya - stereo love da arada bi melodi giriyo,yemin ederim levent yükselin zalim şarkısından çalıntı ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 ehi :) yazık sana ya http://www.dailymotion.com/relevance/search/katy+perry+hot+n+cold/video/x80aq4_katy-perry-hot-n-cold_music Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Yazlıkta aypodu bağlıycak bişey bulamayınca bütün gün numberonefm dinlemek zorunda kalmıştık :D . Aklımda kalanlardan yazayım birkaç tane. http://www.youtube.com/watch?v=zudbz4hOcbc david guetta feat kelly rowland - when love takes over http://www.youtube.com/watch?v=f3te8PFC6xw douzi ft taximan - myriama http://www.youtube.com/watch?v=zGlCI9MfTTE flo rida feat. wynter - sugar http://www.youtube.com/watch?v=E2tMV96xULk&feature=related pitbull - calle ocho aklımda kalanlar bunlar, arkadaşlarla devamlı kafa güzel gezdiğimiz için şarkılar da pek bi eğlenceli gelmişti :D ama devamlı dinle dinle normal kafayı patlatıyor yani :D . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 polyannaaaaa bide tek elle kopça çozerim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Eralp işte yaşadığım problem aynı yazlıkta barlarda beachlerde discolarda duydum duydum adlarını bilmiyorum bazılarının bağımlısı oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lamerism Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Lorrotar said: edward maya - stereo love da arada bi melodi giriyo,yemin ederim levent yükselin zalim şarkısından çalıntı ahahaha ben her seferinde o sanıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Ayrıca bu inna denen hatuna hastayım sadsaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 malvolyn said: Edward Maya - Stereo Love Akcent - That's my name bu iki şarkı ne kadar benziyo öyle yuh be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 biri yarısını diğeri öbür yarısını çalmış levent yükselden işte.öyle anlaşmışlar sdlkjfhsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 inna tam bir koylu guzeli, sarkisi da le$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=oSnGghqRlUs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hatredintern Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pacino Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 pitbull- i know you want me pussycat dolls-jai ho black eyed peas- boom boom pow black eyed peas- i gotta feeling brick&lace- bad to di bone bob sinclair-lala song lady gaga-love games pussycat dolls-hush hush kid cudi- day n nite( crookers remix) akcent-stay with me akcent-that's my name edward maya-stero love costi ionita&alberto- ca la amsterdam david tavare- you can call me baby laurent wolf- no stress inna-hot inna-love in grid- la dragueur alesha dixon- let's get excited lady gaga-paparazzi neylini-muleina rihanna- te amo beyonce- halo pitbull- hotel room desparecidos- fiesta loca şuan için aklıma gelenler bunlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar