Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İki networke bağlanmak

banshee

Öne çıkan mesajlar

Laptopumu evde ve işte olmak üzere iki farklı ağa bağlamak istiyorum. Evde ağ kurduğum zaman okuldaki ağ ip numaramı kabul etmediği için internete vs giremiyorum. İki network arasında geçiş yapmanın kolay (veya zor) yolu nedır. Teşekkürler.[signature][hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free."
Sosyal ağlarda paylaş

zor yolu iki yerde de farklı ayar yapmak (eve gelince ipleri değiştirmek, işe gidince değiştirmek gibi)

kolay yolu birden fazla ethernet kartı bulundurmak.
kolay yolun kolay yolu ise iki ethernet kartı sokacak yerin olmayacağı için dizüstü bilgisayara wireless network kartı almak ve evde wireless bir sistem kurup evde wireless işte normal ethernet kullanmak olacaktır. .[signature][hline]en ince yerim bileğim..

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 13 Haziran 2004 13:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Evet zaten dun ev icin bir wireless adsl modem siparisi vermistim. Bilgisayar zaten centrino oldugu icin wireless networku destekliyor. Universite de zaten normal ethernet ile baglaniyorum. Bu sekilde oldugu zaman ip cakismasi yasamazmiyim. Yasarsam nasil cozerim. Tesekkurler[signature][hline]"Fear can hold you prisoner, hope can set you free."

[Bu mesaj banshee tarafından 13 Haziran 2004 13:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...