BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 çıkıyordum bir gece odamdan geçiyordum saatin altından aniden başladı bir gürültü duvardan başladı saat vurmaya ardından dan dan dan on iki kere çınladı kafamda durmadan on iki kere duvardaki saatin kollarından bir anda irkildim korkumdan anlamadım nasıl kortum ceviz kutudan çıkan ses bildiğim çan aniden kapı ardına kadar açıldı arkamdan davetkar bir hava sezdim kapıdan ve korkunç bir meltem geçti suratımdan bir şey görünmüyor zifiri karanlıktan bu başka dünyalara açılan kapıdan dan dan dan "devam et dedi" saat durmadan "gel" diyordu kapı arkamdan korkunç bir davet kurguladım aklımdan ve bir anda geçtim kapıdan karşımda bir koridor uzunundan geçiyordu ruhumun tam ortasından sağımda pencere solumda şamdan aldım şamdanı elime korkmadım karanlıktan cesaret aktı damarlarımdan yürümeye başladım koridordan karşımda bir kapı ve ışık sızıyor altından bir korkunç kahkaha kapının ardından ruhumu çekip aldı vücudumdan merakım daha güçlü çıktı korkumdan istemsiz tuttum kapının kulpundan girdim içeriye korkuya aldırmadan alev almış bir nehir geçiyor altımdan etrafda alev, duman, can çekişen vücutlar ve kan! bir adam bakıyor bana sonsuzdan "gel" diyor kıpırdamadan "gel kurtaracağım bedenini ruhundan sana yük olmuş ver kurtul acından zavallı sen yaratılmışsın topraktan ama ben yaratılmışım kaynayan lavlardan ver ruhunu kurtul bu acıdan bıkmadın mı hergün işkenceye maruz kalmaktan ver ruhunu ol dünyaya kumandan al herşey senin olsun vazgeç zavallı ruhundan" vaat ettiği cezbetti "evet" dedim aklımdan ve bana yüzünü gösterdi daha yakından anlaşma yaptığım adam meğersem şeytan! dödnüm arkamı çıktım kapıdan sildim zehirlenmiş vaatleri aklımdan koştum ardıma bakmadan hâlâ bağırıyordu arkamdan "nereye kadar kaçacaksın şeytandan? evet dedin ya aklından bozamazsın akdini bana sormadan sen yaratıldın topraktan ben lavdan nasıl kaçacaksın benden seni zavallı insan!" saldı kap kara zebanilerini zindandan yolladı yeşil gözlü cinlerini arkamdan ben ise koşuyordum durmadan ve kayboldum! elimde anca dibini aydınlatan şamdan nasıl kurtaracak beni bu karanlıktan yemyeşil cin gözleri sapsarı zebani dişleri yaklaşıyorlar her tarafdan şeytanın kahkahaları çıkmıyor kafamdan dan dan dan duvardaki saat aslında şeytan neden aldım o saati anlatılanlara inanmadan? şimdi kalkmayı dilerdim yatağımdan ve çayımı içmek fincanımdan istemiyorum bu yaratıklardan kaçmaktan cinlerin gözleri zebanilerin dişleri kaçmak istiyorum bu acıdan ne istiyorlar ruhumdan? Tanrım, n'olur biraz daha zaman... bir ışık belirdi yukarıdan ve bir merdiven dallardan başladım tırmanmaya ardıma bakmadan nefessiz kalmaya aldırmadan düşündüm "ya yakalarlarsa paçamdan?" al canımı azrail kurtar ruhumu şeytandan korkuyorum onun elinde acı içinde kıvranmaktan ya yakalanırsam kapıya varmadan? "çıkar bunları aklından oyun oynuyor seninle şeytan korkmamalısın ondan korkma ruhu olmayan yaratıkdan" bir anda durdu zaman durdu mahluklar ben anlamadan devam ettim yoluma aldırmadan geçtim kurtuluş kapımdan ne şeytanın kahkahası ne cinlerin gözleri ne de zebanilerin dişleri artık onlar kapının ardında ben ise zamanın akışında indirdim saati duvardan baktım durmuş zaten kurulmadığından kurtuluşum tembel oluşumdan huzurlu bir sessizlik yayıldı odamdan bir süre sonra saatin çatırtısı tahtadan kurtuldum o lanetli tik tak kutusundan ve güneş doğuyordu hapishane duvarından içim ürperdi, gözlerim doldu mutluluktan bir kuş cıvıldadı karşımdaki dar ağacından o sabah istifa ettim cellatlığımdan o.ildeniz 061304-0407[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-xception- Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 okurken zevk aldım elline sağlık..[signature][hline]My poor friend me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar