di Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Selamlar, Quad Core CPU -tercihen intel 9bin serisinden-, islemci icin uygun bir board ve yine ayni board icin en az 4 gb kadar ram aramaktayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 bi karar ver ulan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Karar vereyim ? Kararsizlik yokki abi =) Lazim bu parcalar. Almam gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 notebook almıyo muydun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 E iyide abicim bende diyorum ki iste bu ayrica lazim. Netbook/notebook muhabbeti farkli. Alip almamakta kararsizim. Almam lazim ama param yok kendimi tutuyorum lakin desktop oyle degil. Her sekilde seve seve =) Hani olmusken ucuza kapatayim ugrasindayim. Malum yeni parcalar ariyorum. Garantisi falan vardir mutlaka satan bulursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 E6700 işlemci var. kelepir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2009 Quad Core'dan asagisi kurtarmiyor cidden. Q6600 falan da olur. Herhangi bir Intel Quad Core da olur. Yok mu lan kimsede ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katharsis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2009 4gb 800mhz ram satabilirim sistemi kurarsan pm le haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar