Vodan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2004 ödül nedir bende kastıriym iyi bişeyse[signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 avaturk ciddenn iiiyi bir altyapiya sahip dilediginiz oyunlari satinda alabiliyosunuz ben parali uyesi degilim .olanlar memnun ....ancak digersitelerede bakin derim ... www.oyuncu.com www.oynasana.com .. bunlarda fena degil ozellikle counter muptelasi genclik cosar gibime geliyo . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 oyunda çok bug var! :) düzeltsinler oynarım. Örneğin Adam dibime gelmiş ateş ediyorum tınladıgı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2004 Bence sembolik bir odul dahi olsa rekabet ortami benim hosuma gidiyor.Sizi bilemiyorum[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 7690 mı yazıyor? Yoksa ben hayal mi görüyom.[signature][hline]paticik.grambr. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 hehe evet abim yapti.. bende 5800 birsey yaptim.. Ama gececem az kaldi.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 benim bilgde cok yavas ve acayip bayıyo bu yuzden. siz nası okadar dayandınız bilemiorum 60a geldim ve feci baydı cıktım[signature][hline] FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYAA FANTAMANYA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar